Gamtos Jade Masažas Roller " Guasha Valdybos SPA Grandiklis, Akmens Veido raukšlių Gydymas, Kūno, Veido Massager Sveikatos Priežiūros Įrankiai

€3.27

-50%

€6.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: guasha massag, guašas masažas, vacum veido masažo įrankis, Veido Roller, jade roller, 40mm austiniai diržai, massag roller, Jade, didelis masažas roller, green jade.

Medžiaga: natūralus nefritas

Spalva: žalia

Dydis: 15cm

Svoris: 0.065 kg

Taikoma scena: sveikatos masažas

Produktų sąrašas: jade massager

Ypatybė: 1. Pagamintas iš natūralaus marmuro, tekstūros yra šiltas ir subtilus, be įtrūkimų. 2. Atsipalaiduoti savo veidą, ir tada sumažinti raukšles.Gera atsipalaiduoti jūsų odą, raumenis ir jaučiasi stora. 3. Dukart vadovavo roller nustatymas, tinka naudoti įvairių dalių, pavyzdžiui, veido, dilbio, akis, nosį tiltas, ir t.t. 4. Mados ir specialių desigh, pritaikomos kasdieniniame gyvenime.Pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas!Ačiū !Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Pastaba: dėl to, kad produktas yra pagamintas iš natūralių jade medžiagos, kiekviena detalė turi savo unikalų tekstūros.Tai yra normalu, kai produktas jums gauti yra ne visai tas pats kaip nuotraukoje.

Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga Langai su stiklo
Maitinimo Šaltinis US
Standartinė Įtampa 110V
Taikymo Scenarijų Masažas
Modelio Numeris jade roller
Kilmės KN(Kilmės)
Gamybos procesas Rankų Darbo
Tipas Išskirtinį box pakuotė
Sertifikavimo NĖRA
Dydis 15mm
Prekės Pavadinimas OUSSIRRO

Panašūs produktai