2020 Naujas T82 Smart Žiūrėti 1.55 Colių Full Touch Screen Sporto Treniruoklių Smartwatch Vyrų, Moterų, Širdies Ritmas, Kraujo Spaudimas Žiūrėti

€4.67

-59%

€11.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 200m naras žiūrėti, smartwatch, pagani, aliang mens watch, smart žiūrėti moterims, bulova žiūrėti moterims, amazfit os, seiko žiūrėti, vyriškas žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti.

2020 Naujas T82 5.0 "Bluetooth" Ryšio Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Moterų, Vyrų Sporto Smartwatches PPG+EKG Fitneso Tracking Smart Žiūrėti

Aprašymas:

1. Tvirtas ir atsparus Vandeniui: visiškai įkrautos (2 val.) smart watch gali dirbti iki 7 dienas, kuris yra ilgesnis nei tradiciniai laikrodžiai.Su IP68 vandeniui standartas, jūs galite dėvėti ją lietuje ir nusiplaukite rankas, o baseinas.Šis laikrodis yra šviesos, dirželis yra nepastovus ir labai minkšti, ir tai yra labai patogūs dėvėti.

2. Vyrai ir Moterys: smartwatch gali tikėtis savo kiekvieną veiksmą ir realiu laiku stebėti, analizuoti savo sleep struktūra.Galite pasirinkti, 9 naudotis režimai, o naudojasi, ir smart žiūrėti padės sekti savo tempą, kalorijų ir atstumas keliavo.

3. už "Android" ir "iphone": veikla tracker tinka iPhone, Samsung ir Android telefonus (labiausiai decive IOS 9.0 ir Android 4.4 ir aukščiau, netinka PC, iPad ar tabletę), daugiau praktinių funkcijų, įskaitant žadintuvas, laikmatis, chronometras, muzikos valdytojas ir kt.

4. Skambučių ir Pranešimų Pranešimai: Parama realaus laiko pranešimus, pvz., gaunamus skambučius, programos Facebook, Skype, YouTube", Twitter, už Instagram, SMS ir pan.Žiūrėti suvibruos jums priminti, kad nepraleisti savo svarbiais klausimais.

5. Daugiau Praktinių Funkcijų: Remti moterų sveikatos tracker, kvėpavimo gaires, vibracija, žadintuvas, laikmatis, chronometras ir muzikos pultelį.Taip pat galite nustatyti ekrano šviesumą ir keisti laikrodžio veidą, kad atitiktų jūsų darbo aplinka.Šis laikrodis gali būti naudojamas kaip labai gera dovanų pasirinkimą, kad žmonės gyvena sveikiau, aktyviau ir patogu.

Specifikacija:

Pagrindinis lustas: už "Realtek" RTL8762C

Atminties dydis: už SRAM: 128k

G-sensorius modelis: už SC7A20

Širdies ritmo jutiklis modelis: už Tianyihexin 3300

Ekrano techniniai duomenys: 1.55 colių kvadratinių spalvų ekrano raiška 240*240

Mygtuką mode: multi-touch ekranas ir fizinių mygtukų

Baterijos tipas: polimerų baterija

Įkrovimo galvos techniniai duomenys: įtampa 5.0 V/srovė 1A arba žemiau 1A

Apmokėjimo būdas: vielos įrašą įkrovimas

Variklio tipas: Butas 0825

Budėjimo būsenos galios suvartojimas: 30 dienų laukimo, 3-7 dienas normalaus naudojimo (priklausomai nuo vartotojo naudojimo būdas ir dažnumas)

"Bluetooth" tipas: "Bluetooth" 5.0

Baterijos talpa 180mAh

Apyrankė ekranas, kalbos: Kinų, Tradicinė Kinų, anglų, vokiečių, korėjiečių, ispanų, Japonų, prancūzų, rusų, arabų, ukrainiečių, italų, portugalų

Mobiliojo telefono sistemos reikalavimai: Palaikomos sistemos, skirtos "iPhone 4S" / "iPhone 5" / "iPhone 5S/ iPhone 5C/ "iPhone" 6/ iPhone 6 Plus " / "iPhone" 6s/iPhone 6s plus " / "iPhone" SE/ "iPhone" 7/ "iPhone" 7 plius".Suderinamas sistema Android 4.4, ir aukščiau, ir palaiko "Bluetooth 4.0", skirta "Android" išmanųjį telefoną, bet nepalaiko Android eiti.

Pratybų rezultatai: žingsnis skaičius, pratybų metu, naudotis rida, kalorijų vartojimas, sleep stebėsenos, sutaupyti 30 dienų pratybų (APP)/sleep duomenys

Sveikatos stebėsena: realaus laiko įvairiuose sveikatos stebėsenos

Spalva: juoda, rožinė, raudona, balta

Pakavimo Sąrašas:

Smart Watch*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Jei norite, kad dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis.Mes pasiūlysime geresnę kainą jums!

1. Mes laivas paketą, per 3 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

3.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

5.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų possessionmore nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra NOEXCEPTIONS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę andpackaging su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTO AR

3. PAKEISKITE ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

4.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.restapa.lt!

1. Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) dėl www.restapa.lt su"TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes taip pat daryti tą patį už jus.

2.Jei nesate patenkintas su sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.

SIM Kortelės Prieinamos No
Tinklo Režimas NĖRA
Dropshopping Parama
Kalbos lietuvių
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Ekrano Formos ROUND
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Ekrano Dydis 1.55 cm
Sistema NĖRA
Baterijos talpa <120mAh
Prekės Pavadinimas Rondaful
Rezoliucija 240 * 240
Stilius Mados
Kelis Ratukus No
Bylos Medžiaga Kita
GPS No
ROM <128MB
Funkcija Širdies Ritmo Tracker
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Kita
Judėjimo Tipas Automatinė
Juostos Medžiaga Kita
RAM <128MB
Mechanizmas No
Suderinamumas Kita

Panašūs produktai