67pin 7.0" colių TFT LCD ekranas Garmin Dezl 7xx 760LM 760LMT GPS LCD Ekranas su Jutikliniu ekranu, skaitmeninis keitiklis Remonto 1pcs

€1 082.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garmin edge lcd ekranas, apykaklės garmin t5, ekranas garmin, etrex 30x, dc50, garmin gps stendas, garmin, astro baterija, gps pakeitimo ekranas, garmin remontas.

67pin 7.0" colių TFT LCD ekranas Garmin Dezl 7xx 760LM 760LMT GPS LCD Ekranas su Jutikliniu ekranu, skaitmeninis keitiklis Remontas, LCD pakeitimo 10vnt/aikštelė, nemokamas pristatymas DHL

jei turite bet kokių klausimų dėl prekės, pls nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.

Dydis : 7 colių

modelis : ZJ070NA-03C

lcd ekranas ne 100%NEWBRAND, Tiesiog naudojamas kaip nuotraukoje, bet galite įsitikinti, yra, veikia gerai,, prieš shiping jį visi jau išbandyti,

tik pls donot nerimauti,, šiame straipsnyje originalus gamyklos jau sustabdyti, kad jis , taip, donot 100% naujas prekės ženklas " lcd ekranas, tiesiog visi, panaudota , ačiū!

Oro paštu po mano 15-40 darbo dienas, priklauso nuo kiekvienos šalies.

DHL bus mano 3-5working dienų, kad jūsų šalyje.

Tik EMS bus mano 3-8 darbo dienų, kad jūsų šalyje.

Užsakymo suma mažesnė nei $10 bus panaudoti kinijos oro paštu, bet be transporto paslaugos numerį , daugiau nei $ 10 laivybos kinijos oro paštu ,turės transporto paslaugos, skaičius .

Dėmesio:

Nurodykite Spalvų ir Kiekis, kad norite, kol jūs tvarka!

Jei ne mes atsiųsime spalvų derinys jums!bet jei užsisakėte spalvų nėra, bus naudoti kitos spalvos, kad vietoj to, tikimės jūsų supratimo.ačiū!

1 Laivybos Sąlygos :

- Dauguma užsakytos prekės bus išsiųstos per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtino.Mes informuosime jus, jei turime laiko pasirengti.Ji paprastai trunka maždaug 5 iki 8 darbo dienas į laivą savo šalių EMS ir apie 10-15 darbo dienas iki Hongkong Post Airmailing.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, prašome mums pranešti.

2 Atsiliepimai:

- Mes dėkingi, jei galėtumėte mums duoti Teigiamų Atsiliepimų po sandoris yra baigtas.- Mes tikrai paliks jums Teigiamų Atsiliepimų, kai pristatymo patvirtino.

3 Garantija :

- Visas prekes galite pirkti iš (googlezoe) parduotuvėje turi garantiją 12 mėnesių, nes gaunate paketus.

- Mes tikriname kiekvieno elemento funkcijas po vieną, atidžiai prieš siunčiant juos į įsitikinkite, kad kiekvienas funkcija veikia gerai.Bet kokių techninių trūkumų įvyksta per garantijos bus išspręsta tinkamai mūsų su nemokama mokestis.

4 Sugrįžti ir Grąžinimo Politika :

-Garantinis laikotarpis-metai nuo tos dienos, mano parduotuvėje pirkti.Pakeitimas elementas, jei išsiųstus, ne iš naujo, arba bet kokiu būdu pratęsti, garantijos laikotarpiu.Visi grįžta, bus imamas 25% išteklių atkūrimui mokestis po 30 dienų nuo pirkimo.

- Mes .

Grąžinimo politika yra keistis tik tada, pirkėjas privalo sumokėti grįžti, laivybos mokestis už prekę, pardavėjas įsipareigoja mokėti išsiųsti, laivybos mokestis.

- Siuntimas iš naujo bus padaryta hongkong post airmailing.(paprastai trunka nuo 10 iki 15 darbo dienas eiti į norėjo vietą.)

- Grąžinti pvm yra neleidžiami, jei pirkote neteisingai punktas, endoprotezai yra vienintelė galimybė.

- Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

- Lėšos bus padaryta po to, kai mes atėmus laivybos kaina, kad gautų.

Modelio Numeris Garmin Nuvi
Skydelio Tipas ZJ070NA-03C garmin
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Suderinamos Prekės umi
Prekės Pavadinimas BINYEAE
Ekrano Rezoliucija 800x480
Ekranas > 3"
LCD Kit Taip

Panašūs produktai