TIG-200 AC/DC kelionę Pėsčiomis pereiti valdybos pulse tig suvirinimo aparatas

€12.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: acdc tig, mini tig, goldwing pedalu, lanko šalto suvirinimo mašina, jasic, plieno tig valdyba, šaltas suvirintojas, niūrus, suvirinimo aparatas tig, apsauga nuo perkrovos jungiklis.

PAŽYMĖTI: Ji turi elektros schema, Jei jus domina ši PCB,

prašome siųsti mums pranešimą arba duok man savo elektroninio pašto ADRESĄ.iš anksto dėkoju.

AC - TIG200 yra suprojektuoti vieno vamzdžio IGBT visą tilto, suvirinimo aparatas multi-funkcija rankinis argono lankinio suvirinimo ir valdymo skydas, MCU, visą skaitmeninės kontrolės inverter tipo, dvigubos KINTAMOSIOS arba nuolatinės srovės impulso argono lankinio suvirinimo, periferinių grandinių izoliacijos, pagerinti stabilumą suvirinimo aparatas, nr. kontrolės transformatorių, jungiklių valdžią tiesiogiai iš dc miesto, 200 v 600 v dc įvesties diapazonas, gali susidaryti pilną 220 v arba 380 v maitinimo šaltinis, tinka 200 a suvirintojas.Jis gali būti naudojamas nerūdijančio plieno, aliuminio, anglies, plieno, lydinio, plieno, vario, titano ir kt., kuris yra plačiai naudojamas virtuvės prietaisai, mechaniniai remonto, rankdarbių gamybos ir kitų pramonės šakų.

Produkto savybės:

1. Įrengtos įvairios automatinės apsaugos sistemos, suvirinimo galima sustabdyti automatiškai, kai sutrinka.

2. Aukšta suvirinimo kokybė, greitas lanko dinaminė reakcija.

GAMYKLOS NUOTRAUKOS:

PRISTATYMAS

1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

MOKĖJIMAI

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

4. S&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NĖRA INCLU DE PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

5. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.)

Atsiliepimai

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus, mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Nominali darbo cycyle 60%
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris TIG-200 AC/DC PULSAS

Panašūs produktai