5vnt/Set Dulkių siurblys Pakeitimo Teptuku Įrankiai Rankinį Dulkių siurblį Pakeitimo Dalis

€5.69

-47%

€10.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakeitimo kabelis recliner kėdės, recliner kėdės kabelio pakeitimas, bagless vacuum cleaner, filtras vax, lova uv, filtras dulkių siurblys xiaomi mijia, 1c filtras, čiužinys vakuuminio, fc8794, uv vakuuminio.

5vnt/Set Čiužinys, Lova, Sofa-Valymo Priemonė, Šepečių Rinkinys Rankinį Dulkių siurblį Pakeitimo Dalis

Aprašymas:

5 gabalai labai efektyvus dulkių siurblys priedai plačiai naudojami valyti kampus ir dulkes nuo mažų countertops, pavyzdžiui, klaviatūros, knygų lentynos, oro kondicionierius, vežimėliai, stalai, biuro stalai, sofos, lovos, užuolaidos, langų skaidres ir pan .

Savybės: Šis rinkinys apima valymo šepečiai ir jungties adapteris su įvairių funkcijų, kad atitiktų jūsų poreikius.Jis gali būti naudojamas pašalinti dulkes, nešvarumus ant patalynės, užuolaidų, automobilio interjeras, sofa-lova ir langų groove lengvai.Šie šepečiai yra daugiausia pagaminti iš premium PP, tai yra didelis kietumas, anti-senėjimo ir ilgalaikis.Tinka naudoti su standartinėmis 32 mm(1 1/4in)skersmens dulkių siurbliai.Lengva pakeisti šepetėlį .

Plačiai naudojamas valyti kampus ir dulkes nuo mažų countertops, pavyzdžiui, klaviatūros, knygų lentynos, oro kondicionierius, vežimėliai, stalai, biuro stalai, sofos, lovos, užuolaidos, langų skaidres ir pan.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: PP Plastiko

Spalva: Juoda

Kalibras Skersmuo: Apytiksl. 32 mm (1 1/4in)

Kita Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Svoris: apytiksl. 188g

Pakuotė:

1 Rinkinys Dulkių siurblys Pakeitimo Teptuku Įrankiai

Pastaba:

1. Šis sąrašas yra priedai, įrankiai, tik, ir dulkių siurblys nėra įtrauktas.

2. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

3. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Prekės Pavadinimas Haofy
Modelio Numeris Dulkių Siurblys Pakeitimo Dalis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai