Nerūdijančio Plieno Alaus Burczymucha Ietis Rinkinys su CO2 Įkroviklio Rinkinio ir Ajustable Projektą Maišytuvas Už 2L 3.6 L 5L Alaus statinaitė Baras Priedai

€47.95

-22%

€61.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akvariumą co2 splitter, alaus burczymucha, kornelijus, statinė, alaus statinės, 5l, statinė, kornelijus barelis 10l, pritaikyti sodastream, kegland, alaus čiaupo, alaus darykla.

Nerūdijančio Plieno Alaus Burczymucha Ietis Rinkinys su CO2 Įkroviklio Rinkinio ir Ajustable Projektą Maišytuvas Už 2L 3.6 L 5L Alaus statinaitė Baras Priedai Aprašymas: Šis rinkinys tinka 2L,3.6 L,5L alaus burczymucha Tai paprasta ,greitai kegging rinkinys yra geras pasirinkite savo homeberw alaus Savybės: 1. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, jokių rūdžių, atsparus korozijai, saugus ir netoksiškas. 2. Ji bauda kūrinys, sklandus ir švelnus. 3. Sriegio dizainas leidžia ją glaudžiai susijusios, gerai hermetizuoja ir įrodymas. 4. Dukart greitai ryšys dizainas, patogus ir praktiškas. 5. Lengva įdiegti ir pašalinti, patogus naudoti.Specifikacija: Būklė: 100% visiškai Naujas Elemento Tipas: Alaus Ietis Balionėlis Bakstelėkite Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Co2 Dujų Reguliatorius: Reguliuojamos CO2 Įkroviklis priėmė aukštos kokybės medžiaga, tvirtas ir patvarus, skirtas naudoti namuose.Dujų įleidimo sriegis 3/8"-24UNF, dujų lizdo sriegis M8x0.75, tinka 12/16/25g CO2 mažas cilindras.Jūs galite gauti gerą skonį alaus, nes galite dial VSI puikiai.Idealus aksesuaras vynas, alus, sodos vandens pilstymo programas.Komplektą sudaro:

1pc mini alaus ietis

1pc reguliuojamas bakstelėkite

1pc co2 reguliatorius

1pc 50cm silikono vamzdelis

Baras Priedai Tipas Alaus Burczymucha Spears
Specifikacija Small mini beer growler spear
Laivų, Iš Kinija
Stilius Mini Barelis Bakstelėkite Bakstelėkite Dozatorius
Funkcija Eco-Friendly
Tipas įrankių juosta
sąlyga Naujas
Naudojimas 2L 3.6 L 5L Alaus Statinaitė burczymucha
Didmeniniams Whosales Balionėlis bakstelėkite avaliable
Prekės Pavadinimas FwBrewLife
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kiekis 1
Lašas Laivas Dropshipping Burczymucha Ietis
Modelio Numeris SW233-D Alaus Ietis
Darbo Reguliuojamas Alaus Bakstelėkite
Sertifikavimo CIQ
Leadtime 3 darbo dienos
Kokybė Geriausias
Pavadinimas Alaus Burczymucha Spears

Panašūs produktai