браслеты Apyrankės moterims ON / OFF Mėgėjams Draugystės Apyrankė Tinka UNODE50 Stiliaus Sidabrą, Papuošalai, Dovana, Vyrams, Apyrankės Papuošalai

€13.18

-40%

€21.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: off white, papuošalai užraktas, apyrankė off white, ANSLOW, draugystės pakabukas, apyrankė coupl, 6 auskarai papuošalai, apyrankė klavišą užraktas, off, anslow papuošalai.

Aprašymas:

Mes visada teikia tikrą vaizdą apie prekes!

prašome leisti spalvų skirtumai skirtingose kameros ir šviesos.

Apmokėjimas :

Mes galime priimti sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos ar Kredito Kortelės

Siuntos Ir Pristatyti Laikas:

1.Kiekvieno įsakymo nr. minmium nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.(ePacket JAV). 2.Užsakymo per 35pcs nemokamai Express (DHL/UPS/EMS/SF) pristatymas. 3.Jei turite kokių nors specialių pristatymo reikalavimas, Prašome susisiekti su mumis iš anksto 4.EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT express pristatymas paprastai trunka 5-7 dienas, priklauso nuo jų paskirties Šalis. 5.Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai trunka apie 25-80 darbo dienų, kad jūsų Šalyje. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakomybė laivybos paslaugos.Susisiekite su mumis : Mes norėtume išgirsti iš tavęs.Susisiekti su mumis bet kuriuo metu per "Online Pokalbių" arba "Pranešimas Pardavėjas".Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 val.Aptarnavimas po pardavimo: 1.Garantija: 7-dienų pinigų grąžinimo 2-savaites keičiantis 2.Visos produktą mūsų parduotuvėje 100% garantuotas, 925 sterlingas sidabro su aukštos kokybės. 3.Kaip ir Stiklo produktų, ji yra rankų darbo, todėl faktinė spalvų ir nuotraukas parodyti, yra šiek tiek differen 4.Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas. 5.Grąžinimas prekių mums būtų savo lėšomis ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būklę Atsiliepimų: 1. Jei esate patenkintas (- prekybos, prašome palikti teigiamą atsiliepimą kaip atlygį į mus, mes padarysime nuolatinių pastangų siekiant teikti geresnes paslaugas jums.Jei turite kokių nors abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su pirma, mes suteiksime jums labiausiai priimtinas atsakymas! 2. Mes norime, kad jūs, a didelis rezultatas perkant experence, bet klausimas pardavėjo kontaktiniai prieš atostogas, bet negtive ar fizinis grįžtamasis ryšys.POKALBIŲ MUS !Mes stengiamės, kad klausimas situaciją.Ačiū !!!

Prekės Pavadinimas Memnon
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Formos\modelis užrakto
Medžiaga Metalo
Taikoma Minios moterims, vyrams
Paslauga Sveiki atvykę už Dropshipping
Lytis Unisex
Elemento Tipas Apyrankės
Taikoma proga Kalėdų, Valentino, Gimtadienis, Vestuvės dienos dovanų
Pristatymas Nemokamas Pristatymas per Kinijos Oro Pašto
Prekės Būklė PENKIASDEŠIMT Kokybės Garantiją,FashionDesign,Išskirtinį Dovana
Bauda ar Mados Mados
Nustatymo Tipas NĖRA
Metalų Tipas NĖRA
Straipsniai Ispanija UNO de 50 Stiliaus apyrankės
Stilius Madinga
Pakuotė 1 vnt/plastikinį maišą, 2 vnt./1 didesnis krepšys
Modelio Numeris PUL1903MTL0

Panašūs produktai