Nešiojamojo kompiuterio "aš pradėti rašyti gražiai! No. 1 "(NPC 1), kosaya linija, 8mm, 50 Vnt, pratybų sąsiuvinis, mokyklos sąsiuvinis

€21.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuviniai auskarai raudona, corolla žibintus 2015 m., kuritiba skaitmeninės televizijos, kryžius skyde 110 lan, spalvinimo knygelių lygiosios, atveju žiedas galaxy 80, automobilis " mercedes 63 žaislas, durų akutė mobil, corolla licen plokštė.

Darbo šioje sąsiuvinis padeda įsisavinti pirminių įgūdžių raidžių ikimokyklinio ir pradinio mokyklinio amžiaus vaikų.Jei būtų nuspręsta mokyti vaiką į mokyklą raidžių raštu, tada padalinti turėtų būti didesnė, nei mokykloje.Nes mažas ir tiksli judesių reikia rašyti raides, vaikams nuo 6 metų amžiaus, yra dar pajėgi.Taip yra dėl psychophysiological funkcijas ikimokyklinio amžiaus.

ŽENKLINIMAS .Aukštis строки-8. Tokie dydžiai buvo nešiojamiems kompiuteriams pirmosios greideriai į 20-ojo amžiaus viduryje.Linijos aukštį mažėjo palaipsniui.Tik iki vidurio, 2 laipsnio studentų gavo sąsiuvinis su pažįstamu mums liniją su styginių aukštis 4mm ir retų nuožulnios linijos.

PRADĖKITE RAŠYTI.Laiške būtinai yra parengtas preliminarus plėtros elementų, iš kurių jis susideda.Seka raidžių tyrimas gali būti skirtingas ir priklauso nuo raštingumo sistema.Tačiau, kai jūs teisingai rašysenos, susipažinimas su raidėmis įvyksta kad didėja sunkumų raštu.Elementas pagrindinės grupės raidės yra tiriamas.Formuojant kiekvienos kitos raidės atsiranda prisijungti naujas elementas, kuris jau studijavo elementas ar laiško.Formos elementai yra pastovus, ir dydį, erdvinę orientaciją ir elementų skaičiaus kaita įvairiais raštais.

Autorius: Mazina Dmitrievna

Autorių teisės yra saugomas patento Nr. 139668 iš 21.03.2014

Prekės Pavadinimas MAZINA VD
Kilmės RU(Kilmės)

Panašūs produktai