Mehofoto Animacinių filmų Lokys Fotografijos Backdrops už Berniukas, Balionus, Gimtadienio Naujagimio Nuotrauka Fone Debesis mėlyname Danguje

€4.69

-42%

€8.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balionas metalo, fonas fotografija, fono nuotrauka, balionų dekoras, 100pc balionas, balionas blizgiklis, fonas vaivorykštė, fono nuotrauką, ballon dėžutę, fono animacijos.

RM17221375751817501 Apie dydį

Atsargumo priemonės, Jūs galite kreiptis į šias nuotraukas ir pasirinkti norimą dydį.Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti, galite susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums profesionalias konsultacijas.Nes mašina yra darbo, ten bus klaidų, tikrąjį dydį, tačiau ši klaida bus mažas.

Papildomos paslaugos

Pridėti mažą skylę fone.Pridėti kišenėje viršuje fone.Pritaikyti specialių dydžių ir nuotraukas, ir mes atsiųsime nuotraukas, kad patikrintų su jumis.Jei jums reikia papildomos paslaugos, prašome susisiekti su mumis laiku.

Apie medžiagos

Savybės Vinilo: lengva nešiotis, spalva yra geriau , turi raukšlėtis Polycotton: ar ne išnyks, geros kokybės, neturi raukšles Polycotton yra geriau nei Vinilo, todėl jos kaina yra gana didelė.

Dydis (mm) bet kokio dydžio
Modelio Numeris Mehofoto Fonas
Nuotraukos Turinys Įvairių stilių fotografijos foną,
Temos Gimtadienis,Baby Shower,Festivalis,Dekoracijos ir pan.
Pakuotė Taip
Stilius Kita
Tipas Purškimo Dažytos
Kreiptis Foto studija,nuotraukos, fotografija, backdrops ir kt.
Spausdinti būdas Skaitmeninis Atspausdintas.rankų dažytos fonas
vinilo medžiaga kompiuterinės spausdinti
Raktiniai žodžiai fotografija
Medžiaga Vinilo,Poliesteris
Fotografija backdrops vaikai fone
Prekės Pavadinimas NeoBack

Panašūs produktai