5vnt* 80mm Frenelio Lęšiai už 300W volframo dėmesio 125W HMI frenelio šviesos

€44.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: frenelio laisvų rankų įranga, frenelio didelis, lempa led, lempa vietoje, led spot, hmi lempos, 575 hmi, alumotech, frenelio hmi, šviesos frenelio.

80mm Frenelio Lęšiai už 300W volframo dėmesio 125W HMI frenelio šviesos

Visų rūšių frenelio/potvynis/UV lęšius galima Arri ar mūsų pačių Arri-klonas frenelio volframo žibintai/ HMI frenelio žibintai/ HMI par žibintai, prašome susisiekti su modelių nebuvo, išvardytų internete.

Šis objektyvas yra mūsų 300W Arri-klonas frenelio volframo dėmesio centre , taip pat originalus "ARRI Jaunimo 300 Plius frenelio volframo akiratyje" ir "ARRI Vasaros Kompaktiškas 125" 125W HMI frenelio Šviesos.

Prašome perskaityti žemiau operacija patarimai frenelio volframo šviesos, norėdami išvengti objektyvo gedimų: 1. Prieš įjungdami šviesos, reguliuokite fokusavimo rankenėlę, įsitikinkite, kad pagrindinis dėmesys yra Taškinis Režimas , kai lempa yra toliausiai nuo objektyvo. 2. Tada įjunkite maitinimą ir šiltas šviesos kūno minutę, po to dėmesys gali būti pakoreguota, kad Potvynių Režimas - - - - - - kai lemputė bus arčiausiai objektyvo. 3. Kitaip objektyvą gali būti lengvai krekingo dėl staiga šiluma iš lemputės yra labai arti.

Techniniai duomenys:

Skersmuo: 80 mm Neto svoris: 0.12 kg Medžiaga: boro silikatinio stiklo Tipas: frenelio dėmesio objektyvas Kilmės šalis: Kinija

Paketą sudaro: 5 vnt * Frenelio Lęšis ( tinka mūsų 300W Arri-klonas frenelio volframo dėmesio centre , taip pat originalus "ARRI Jaunimo 300 Plius frenelio volframo akiratyje" ir "ARRI Vasaros Kompaktiškas 125"125W HMI frenelio Šviesos. Pastaba: Lęšių yra vartojimo, nėra worranty naudojant atliekų ar žalą; Laivybos žalą, yra padengiamas, jei buvo pranešta, kad pirkėjas per 3 dienas po pasirašė pristatymo laiką.

Prekės Pavadinimas KonoFoto

Panašūs produktai