Dvigubo Įsiskverbimo Vibratorius, Sekso Žaislai Varpos Strapon Dildo, Vibratoriai, Strap On Analinis Kaištis Vyras Suaugusiųjų Sekso Žaislai Pradedantiesiems

€6.53

-29%

€9.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, butt plug, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, analinis, vibrat, sex stroker, gaidys, dildo strapon.

Aprašymas:

>1. Elemento Tipas: Analinis Butt Plug, Analiniai Vibratoriai >2. Gaminio Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje >3. Spalva: Juoda / Nude / Purpurinė >4. Medžiaga: Silikonas & ABS >5. Dažnis: 10 rūšių stiprios vibracijos režimą >6. Galia: 1pcs AAA Baterijos >7. Žanras: Clitories Stimuliatorius, Dual Skvarba (1) Aukštos kokybės Medicininio silikono Medžiaga, saugus ir odos draugiškas. (2) Patobulinti išvaizdą ir jausti savo erekciją ir atitolinti savo kulminaciją, todėl jūs galite mėgautis ilgiau mylėjimasis kartu. (3) atsparus Vandeniui dizainas, lengva naudoti ir patogu valyti. (4) Diskretiška pakuotė, pakuotė ir lable ne rodyti aboout sekso žodžiai. (5) Valyti:Po naudojimo,ji turėtų būti valomi tik ,šiltas vanduo ir muilas gali būti naudojamas švarus.

❤ Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą. (Jokių kitų reikalavimų, prašome siųsti mums pranešimą).

Funkcija Dvigubo įsiskverbimo
Prekės Stilius Vibratorius
Elemento Tipas Vibratoriai
Medžiaga Silikono + ABS
spalva Juoda Violetinė Nuogas
Seksualinio Pobūdžio No
Galia 1 VNT AAA baterijos
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris JYSO-A01A
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Pakuotė Diskretiška Pakuotė
Tipas G-Spot
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 1 PCS
Prekės Pavadinimas couldroady
Atsparus vandeniui Taip

Panašūs produktai