LOFCA 200pcs 19mm Apvalios Formos Silikono Granulių Kūdikių Teether BPA-Free Maisto Klasės, vaikų Žaislų "PASIDARYK pats" Juvelyrika Karoliai Slaugos Reikmenys

€31.86

-22%

€40.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio teether, labradoro silikono bpa free, dantų teether, kūdikių dantų, teether, kūdikių aukso juvelyriniai dirbiniai, maisto klasės silikono, granulių silicio, kūdikių bangle apyrankės, sippy silikono bpa free.

1.Kaip sena yra šis kūdikis teether jūsų kūdikiui?

Šis kūdikis teether tinka kūdikiams nuo 4 mėnesių amžiaus.Nepamirškite atiduoti savo vaiką į laiką, kai jis drools, valgo savo rankas, ir mano, susijaudinę

2.Ar tai kūdikis teether kvapas?Yra saugu?

Šis kūdikis teether yra maisto klasės, ir beskonis.Prašome nedvejodami jį naudoti

3.Šis kūdikis teether sunku?Gali pakenkti kūdikio gingiva?

Šis kūdikis teether yra minkšta ir tinka kramtyti kūdikiams.Jis negalės į giniva.

4.Kaip valyti jį, kai jums pradėti jį naudoti?

Visus elementus yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra)

*Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Lofca- "meilė ir priežiūra", yra gerai žinomas prekinis ženklas priimant maisto kokybės silikono priedų iš karoliukai,apyrankės, bangle ir karoliai.

Pirkėjo dėmesį:

1.Paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2.Galite atnaujinti išreikšti pristatymas didmeninė kad trunka tik 3-6 dienas. 3.Visas prekes mūsų parduotuvėje galima rinktis spalvas,nepamirškite palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis, kai jūs pateikiate užsakymą,kitaip bus siųsti atsitiktinių spalvų. 4.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Medžiaga Silikono
Medžiaga Funkcija Kūdikių Maisto Klasės Kramtyti
Bauda ar Mados Mados
Funkcija teether
Modelio Numeris BD10
Prekės Pavadinimas LOFCA
Amžius > 4 burnas
spalva 34 Spalvų
Gana Lengva Valyti Ranka-Galima Plauti Su Šiltu Vandeniu Arba Indaplovėje
Kilmės KN(Kilmės)
Formos\modelis Apvalūs karoliukai
Pakavimas Vieną pakrauti

Panašūs produktai