15000rpm 3 Greičiai Reguliuoti Elektros Malūnėlis Mini Gręžimo Rotaciniai Įrankiai Šlifavimo Staklės USB Graviravimo Pieštuką su 105/161Pcs Priedai

€13.81

-10%

€15.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini gręžimo mašina, gręžimo pagaląsti, tiek įrankis, hilti įrankis, įrankiai, elektriniai įrankiai, tiek gręžimo, electr įrankis, guolių paspauskite mini, lankstaus veleno įrankis, Automobilių remontas įrankis.

Pakuotės Sąrašas:

1 x Elektrinis Malūnėlis Gręžtuvas su Priedais

105/161 x Priedai

Techniniai duomenys :

Įėjimo Įtampa: 5V/2A

Išėjimo Galia: 30W

Greitis: 5000-15000r/min

Tvirtinimo Dia.: 0.5-3.2 mm

Dydis: Apytiksl. 168x25mm

Puikiai tinka: Šlifavimas, šlifavimo, poliravimo, šerpetų pašalinimas, graviravimas, dulkių pašalinimas, gręžimo ir daugiau.

Savybės :

* PAPRASTAS 3 GREIČIO REGULIAVIMAS: Vieną mygtuką perjungti sukimosi greitis tarp 5000-15000r./min., kuris prisitaikyti prie įvairių darbo padėtį.

* ENERGIJOS TAUPYMO: Tai elektriniai grąžtai powered by USB laidą , kuris yra ekologiškas, energijos taupymo ir patogu naudoti.

* PERKELIAMUMO IR PATOGUMAS: Jei su apsauga nuo perkrovos, leiskite, kad darbas tampa saugi ir patikima; Ergonomikos rankena, kad būtų patogiau paimti, naudoti bet kur, bet kuriuo metu.

* ĮVAIRIŲ GRĄŽTŲ ASORTIMENTĄ: priedai padeda daryti įvairius darbus, pavyzdžiui, skylių gręžimo, šlifavimo, graving ir kt.

* Taikomi nerūdijančio plieno, porceliano, akmens, stiklo, plastiko, medienos, apyrankės ir kt.

Gręžimo Tipas Mini Gręžimo
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Drillpro

Panašūs produktai