Odos Masažo Įrankis Grožio Baras Lieknėjimo Veido Masažas Priemonė Veido Grožio Roller Vibracijos Massager Stick Liftas, Odos Sugriežtinimas

€8.16

-48%

€15.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rose vibratoriai, odos valymas masažo įrankis, jade roller, rose aukso vibratorius, rouleau, jade rožinė, veido masager roller rožinė, veido massag, teptuku electr, veido ledo roller.

Šešiasdešimt vienas tūkstantis vienas šimtas keturiasdešimt vienas

63264 Tai jade voleliu, pagaminti iš natūralių rožių kvarco (Gamtos Rose Kvarcas), kuris gali būti masažuojamas garsinės vibracijos.Jis yra naudojamas su losjonu, esmė, ir veido masažas geležinkelių masažas, kurios gali skatinti absorbcijos iš esmės, paspartinti kraujo apytaką ir pakelkite ir priveržkite.Vaidmenį odos.

【Funkcijų】

1. Naudoti gamtos milteliai kristalų jade, šios rūšies jade gali atlikti svarbų vaidmenį žaibas rudos dėmės ir rausvos odos

2. Produktas gali būti sonic vibracijos 6000 kartų / min, gali skatinti absorbcijos iš esmės, atpalaiduoja veido raumenis, ilgalaikis naudojimas padeda sumažinti veido raukšles.

3. 2-in-1 dizaino, volelis naudojamas didelį plotą, veido odą, ir ratas galvos naudojamas nosį ir akis

4. Vandeniui atsparus dizainas, gali būti naudojamas su emulsija esmė

Medžiaga: natūralus milteliai crystal + cinko lydinio atrama + aliuminio strypas

Vibracijos dažnis: 6000 kartų / minutę

Baterijos: 1 AA baterijos (pakuotėje be baterijos)

Dydis: 15.5 cm, apvalios galvos skersmuo 3.1 cm (perskaičiuotos cm)

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.restapa.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą, prieš jums padaryti mokėjimo.

2.Rusijos pirkėjai, prašome palikti mums savo vardą, pavardę (daugiausia apima 3 žodžiai), kuris yra labai svarbus ,jei ne kartais jums gali can ' t siuntimo pakuotė.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip:

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš laivą iš.

3. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus ,prašome ne nerimauti.

4. Jei norite, produktai supakuoti, puikiai (pavyzdžiui, dovanos ir t.t.), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti siuntinį su specialiųjų paketą, kad būtų išvengta žalos, tačiau jums reikia mokėti papildomą mokestį.

Prašome spausti čia norėdami sumokėti krovinių vežimo arba papildomas mokestis.Ačiū!

1.Mes bus išsiųsti užsakymą 2-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus. (skirtingų šalių su skirtingomis laivybos būdas, taigi, naudodami skirtingas laiko gauti prekes)

2.Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, vartotojo ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.

3.Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

1 .Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra gana naudingas mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Jei turite kokių nors pasiūlymų, su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams, kad jums patenkinti.

Punktas Gamtos Rose Kvarco Grožio Stick
Funkcija Grožio, masažo, sumažinti baudą linijas ir skatinti absorbcijos
Vibracijos Dažnis 6000 kartų/min
Medžiaga Gamtos Rose Kvarcas+metalas
Baterija 1*AA baterijos(be baterijos)
Prašymas Veidas
Dydis 15.5cm
Prekės Pavadinimas yunchi
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui

Panašūs produktai