PUBG Mobiliojo Sukelti Kontrolės Mobilųjį Telefoną Valdytojas, Ugnies L1R1 Žaidimų Šaudyklė "iphone", "Android" ir Kreiptuką

€6.53

-39%

€10.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: telefonas pubg mobile, šaulys žmogus-voras, mayflash ps4, žaidimas sukelti, controler žaidimas telefone, kontrolės pubg, telefonas sukelti, pubg sukelia atveju, sy pubg, mobiliųjų trikojo sukelti.

Produkto aprašymas Mūsų mobiliųjų žaidimų valdiklį sukelti siekiama imtis savo žaidimų į kitą lygį.Ne daugiau gerklės arba nutirpęs pirštais dėl to, kad trūksta sukibimas ant jūsų telefono.Mūsų sukelti pagerins jūsų in-game reakcijos laiką ir laimėti daugybę gaisro kovų.Žaidimas su daugiau komforto ir efektyvumo!Nustatymo Instrukcija 1. Paleiskite žaidimą ir paspauskite "Settings – Control – Pritaikyti" 2. Perkelti "Fire" mygtuką viršuje, kairėje pusėje; 3. Perkelti "Tikslas" mygtuką viršuje, dešiniajame kampe; 4. Pritaikyti Šaudyti ir Tikslas mygtukai pagal touchpad, kad mobiliųjų telefonų žaidimų valdiklis; 5. "Išsaugoti" nustatymus.Unikalus Dizainas *Metalo sukelti yra labiau stabili ir jautri nei plastiko žaidimas skatina. *Užfiksuotas atgal įrašą suteikia saugų sukibimą per intensyvus žaidimų. *Suderinamas su jūsų telefono dėklas ir ekrano apsaugas.Pamokoma Patarimai *Įdiegti valdymo tvirtai savo telefoną prieš žaidimų. *Įvairių telefonų modelių gali reikalauti, kad padėtis patikslinimus valdytojas.Gauti saugų įrenginio, kaip įmanoma, stengiuosi turėti kuo daugiau anti-slip pad neliesti telefono nugarėlės, kaip įmanoma.

Modelio Numeris 1 Peilių iš Taisyklių Išlikimo PUBG
Apšvietimas No
Prekės Pavadinimas wrumava
Modelio Numeris 3 L1 R1 Mobile
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE XR
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Modelio Numeris 2 "iphone" 8 "Samsung" ir "HUAWEI" XIAOMI LG
Modelio Numeris 4 Peilių iš Taisyklių Išlikimo
Medžiaga ABS
Modelio Numeris PUBG Mobiliojo ryšio Valdiklis
Modelio Numeris 5 Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis
Atsparus vandeniui Taip

Panašūs produktai