ELM 327 V1.5 ELM327 USB Jungiklis Ford Forscan ELMconfig Kodas Skaitytojas OBD2 Skaneris PIC18F25K80 Automobilių Diagnostikos Įrankis HS MS GALI GALI

€8.68

-35%

€13.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: obd2 skaneris, rankiniai įrankiai, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, automobilis geros, skaitytuvas, Elm 327, elektros jungiklis su laikmačiu, automobilių diagnostikos aparatūra, ford mondeo, usb stick.

Numatyti Forscan ELM327 USB V1.5 Su Jungikliu HS-GALITE MS-GALI

Dėmesio:

1. Nėra jokio CD, mes atsiųsime jums programinės įrangos parsisiuntimo nuorodą 2. Vairuotojas 32 /64 bitė "Windows". 3. USB Tvarkyklės: CH340 4. Ji skirta "windows", o ne APP. 5. Naujas 2019+ Mazda 3 ir CX-30 yra ne Parama

Yra daug OBD2 skeneriai, bet ar tai kažkaip skiriasi?

Taip, nes ji yra sukurta specialiai Ford, Mazda, Lincoln ir Mercury transporto priemonių.Taigi, palaiko ypatumus gamintojas protokolus, todėl FORScan galingesnė, dirbti su šių modelių nei bet reguliariai OBD2 skaneris.

Kodėl verta Rinktis ELM327 USB:

Prašome atkreipti dėmesį, kad daugelis "Ford" ir "Mazda" modeliai (maždaug nuo 2003-2004 m.) yra įrengta MS CAN magistralės, be to, reguliariai SS CAN magistralės.Priešingai nei SS CAN magistralės, MS GALI autobusų nepalaiko akcijų ELM327, nes valstybės narės GALI yra gamintojo konkrečių sprendimų ir ant non-OBD2 smeigtukai.Tai ELM327 buvo modifikuotas, kad jis galėtų įgyvendinti, valstybės narės GALI autobusą.Tai ELM327 USB palaiko SS, GALI iš atsargų, nes "Ford" HS GALITE visiškai rungtynės, OBD2 standartais.SS GALI užima smeigtukai 6 ir 14. MS GALI autobusų užima smeigtukai 3 ir 11.

ELM327 USB Privalumai:

1. Be to, papildomos funkcijos "Ford" serija, šis prietaisas veikia kaip normalus OBD2/EOBD kodo skaitytuvu dauguma pritarė transporto priemones. 2. Firmware Versija yra V1.5, su geriausia PIC18F25K80 Lustas

2. Pridėti funkcionalumą Ford automobiliai, Net ir parama paslėptas funkcija ford Focus, Mondeo "Kuga". (Paslėptas funkcija Parama, automobilių sąrašas: 2006-2016 klasikinio Focus , 2012-2015 m. naujoji Focus , 2013-2015 M. "Kuga"). 3. Specialios Konstrukcijos su Jungikliu prijungti įvairius GALITE autobusai , tokie kaip MS GALI autobusų ir SS CAN magistralės

4. Dauguma šiuolaikinių Ford moduliai yra prieinami tik per šį protokolą. 5. Galingos programinės įrangos, Suderinamos: FORScan, Elmconfig, FF2 ir FoCCCus.

6. Vairuotojams ir instrukcijas, lengva įdiegti. 7. Su ELM327 ir nešiojamas kompiuteris yra prijungtas per USB laidas, USB Jungtis, kad jūsų testavimo procesas yra stabilus.Nereikia nerimauti dėl transporto priemonės sugadinimo dėl programavimo pertraukos.

FORScan Programinės Įrangos Palaikymas :

FORScan gali aptikti modulių, kurie nėra matomi reguliariai OBD2 skeneriai, gali parodyti jums, gedimų kodai, kurie niekada rodomas OBD2 skeneriai, gali parodyti jums, PIDs, kurie nėra pagrįsti jokiais OBD2 skaneris, vykdyti specialius tyrimus ir paslaugų teikimo procedūras.Kitaip tariant, FORScan gali padaryti dalykų, kad reguliariai OBD2 skaitytuvai negali padaryti.

Palaikomi Automobiliai:

Visos Ford, Mazda, Lincoln, Mercury transporto priemonių, kad gali būti skirtas remiamų adapteriai.Tai yra 99% modelius, po 2000 m., ir maždaug 92% modeliams nuo 1996 m. (metų, kai OBD2 tapo standart JAV). ●Pastaba: Nauji 2019+ Mazda 3 ir CX-30 nėra

FORScan Pagrindinės Savybės:

●Nustatyti transporto priemonėje tinklo konfigūracija ●Perskaityti ir iš naujo Diagnostinius gedimų Kodus iš visų modulių (žr. sąrašą palaikomi moduliai forscan oficiali parduotuvė) ●Skaityti modulių "jutikliai" duomenų ●Paleisti testą diagnostikos procedūros ●Vykdyti paslaugų teikimo procedūras

FORScan Remti Windows XP / 7 / Win8 / labiausiai Win10.

FORScan Remti Windows XP / 7 / Win8 / labiausiai Win10. ●Pastaba: tik x86 architektūros palaiko "Windows".ARM architektūra nėra palaiko!FORScan Pritarė Langauges: ●Kai prasideda SS funkcija, ji palaiko 12 Kalbų: Anglų,Čekijos,Danų,Vokiečių,Prancūzų,Ispanų,Vengrų,Italų,Lenkų,Turkų,Serbų,Croatain ●Pradedant MS GALI veikti, jis remia Kalbų: anglų ir rusų kalbomis.

Klausimai Ir Atsakymai:

Q: Kas yra Pratęsiamas Licencijos, kodėl ir kada jis reikalingas?A: Pratęsti Licenciją, suteikia prieigą prie Konfigūravimo ir Programavimo funkcijas FORScan, ir taip pat keletą Paslaugų funkcijas (tokias, kaip PATS programavimas).Bazinė FORScan funkcija (ryšį, išimti transporto priemonės informacijos, skaityti parametrus, skaityti ir iš naujo diagnostinius gedimų kodus, testus ir paslaugų teikimo funkcijas ir pan), nereikia Pratęsti Licenciją.Yra nemokama 2 mėnesių Pratęsti Licenciją, kuri gali būti išduotas tiems, kurie turi sąskaitą forscan oficialus forumas.Taip pat yra mokamos ilgalaikės ir mokymosi visą licencijas.Daugiau informacijos apie Pratęsti Licenciją, galima rasti forscan oficiali parduotuvė.Q: Kodėl FORScan nerodo funkciją Y mano automobilį?Kai ši funkcija bus pridėta?A: Funkcijos gali būti labai skirtingi, įvairių modelių ir ypač skirtingų kartų modelių ir skirtingų prekės ženklų.Pavyzdžiui, šiuo metu yra 50+ žinomas versijas, ABS išleidimo procedūra "Ford" modeliai, tik 10+ įgyvendinamos FORScan.Mes ne pridėti funkcijų, tiesiog for fun, kaip ir funkcijų skaičius yra didžiulis, nes keletas versijų.Taigi, mes pridėti funkcijų užklausas.Daugiau užklausų iš vartotojų už funkcija - tuo didesnė tikimybė, kad ši funkcija bus pridėta artimiausioje ateityje.Q: Kaip aš galiu gauti Pratęstas Licenciją po bandomojo laikotarpio?A: šiuo metu tik 2 mėnesius nemokamai Pratęsta Licencija, yra.Kai ji yra pasibaigęs, galėsite išleisti dar 2 mėnesius vienas, taip pat nemokamai.Arba galite įsigyti ilgalaikio (1, 3, 5 metų) arba mokymosi visą Pratęsti Licenciją.

Garantija

Jis bus patikrintas prieš išvežti, ji buvo pateikta 7 Dienų grąžinimo ir techninę paramą, jei kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis dėl paramos tarnyba.

Funkcija Automobilių OBD2 Variklio Gedimo Kodų Skaitytuvas
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Sertifikavimo CE
Procust elm 327 usb
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
PIC18F25K80 lustas Su PIC18F25K80 Lustas
Specialios Funkcijos USB
Kilmės KN(Kilmės)
Punktas ForScan ELM 327 V1.5
Programinės Įrangos Versija Forscan/ELMconfig/FOCCCUS/FF2
Kalbos Turkų
Prekės Pavadinimas OBDResource
Aparatinės Įrangos Versija V1.5

Panašūs produktai