Custom mediniai kūdikių skelbimas, pjovimas lazeriu, medžio, medinių etapas, baby shower dovana pavadinimas apnašas, nėštumo skelbimas

€7.12

-9%

€7.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė kalėdų ornamentu, laimingas pastaba, nėštumo skelbimai, daug medinių angelas, custom pasirašyti medienos, kūdikių etapas mediniai, kūdikių skelbimas ženklas, lazer pjautine mediena formų, kūdikių nuomonės ženklas, Custom.

Medžiaga: Mediena Dydis: 10cm,15cm,20cm, 30cm, Kai užsakymą, prašome leiskite mums žinoti, jūsų pasirinktą tekstą (E. g:vardas, pavardė ir data).Jei turite kokių nors klausimų,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, Ačiū! 1.mes laivas visame pasaulyje,mes išsiųsti iš per CHINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai ekonomiškas ir patikimas laivybos paslaugas, bet kartais, tarptautinės delivedry yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. 3.Jei negaunate jums prekę laiku, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos assitance.Mes jums būti atsakingi už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą,bet ar galite imtis aukštos kokybės nuotraukas ir parodyti mums. 4 .Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. 1.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. 2.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. 3.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus.Dėkojame už jūsų užsakymą,mes norime, kad jūs turite malonus apsipirkimas. 1.Jei jus tenkina mūsų produktus,pls palikti teigiamą atsiliepimą mums.mes suteiksime a "5 STAR" atsiliepimų kiekvienam pirkėjui. 2.pls susisiekti su mumis, kai jums palikti nagetive atsiliepimus,mes padarysime viską, kad sovle mūsų problema.

Proga Šalis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medienos;Mediniai

Panašūs produktai