Vyriški 925 Sidabro Derliaus Valdinga Žiedas 18k Yellow Gold Padengti Rose Aukso Žiedas, Dovana, Papuošalai, Žiedas Didmeninės

€3.42

-49%

€6.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso žiedas " rose, 925 sidabro žiedas, pekino universitete, išgirsti žiedas, 925 sidabras, suteyi derliaus žiedas, 18 numeris, opal rose aukso žiedas, žiedas plonas pirštas mergina, malda žiedas.

Siekiant, kad parlamento Nariai galėtų Gauti Paslaugas, kurias Jie Nusipelno Šioje Parduotuvėje ir Išvengti Nemalonių Dalykų.Principais grindžiamą Tarpusavio Supratimą, Sąžiningumą ir Voluntariness, Abi Šalys susitaria Laikytis šių Sąlygų:

Pirma, Mūsų Įsipareigojimas

Atsakingas už Informaciją Tiesiogiai Išleistas pagal Mūsų Įmonės.Jei Yra Nesutapimas tarp Žodžių ir Darbų, Kurie Tiesiogiai Sukelia Nuostolius Prekybininkai, Ši Svetainė Turi Būti.bet Atsisakyti Padengti žalą, kurią Klientas turi Savo Priežasčių (pavyzdžiui, Ne Ieško Produkto Informacija ir Produkto Savybės).Pavyzdžiui, Vienas Pakabukas Yra Ne Karoliai, Gaminys Nėra Pakuotė Dėžutė, Dydis Produktas Skiriasi nuo Vaizduotės, ir Pan.) Tikiuosi, kad Klientai Galėtų Skaityti Daugiau ir Užduoti Daugiau Klausimų.

Produktų Nuotraukos Yra Realus Objektas Gyventi Kulka, bet Kai kurie iš Jų Yra iš Interneto.Aprašymas Kiekvienas Produktas Yra Tiksli, Todėl Klientai Gali būti Tikri, kad Pirkti.Jei Rimtai Klaidos įvyksta dėl Aplaidumo Šioje Svetainėje, Mes Ištaisyti Jų Laiką ir Grąžinti Juos Nemokamai.

Griežtai Kontroliuoja Gaminių Kokybę.Jei Tai Yra Kokybės Problemų, Mūsų Bendrovė Bus Įgyvendinti Besąlygiškai Grąžinti ir Remontas.

Pastaba: Mūsų Įmonė Yra Atsakinga Tik už Dabartinę Patvirtino, Nedelsiant Užsakymus.Nes Informacija Dažnai Turi Būti Atnaujinamas, Jeigu Pasikeičia po Nariams Užsakymus, Mes Juos Informuoti Laiku ir Nariai spręs, Ar Atšaukti Užsakymus.

II.Reikalavimai Nariams pateikti Užsakymus

Atidžiai Patikrinkite Užsakymo (Kaina, Kiekis, Specifikacijos ir Pan.), Jei Yra, Specialūs Reikalavimai, Prašome Paaiškinti Metu.

Pristatymo Adresas ir Kontaktinė Informacija Turi Būti Tiksli, Kitaip Susijusius Nuostolius, Tai Turi Būti atsižvelgta.

Laiku Mokėjimo Pavedimus.Jei nebuvo sumokėta Per Tris Dienas po Užsakymo Pateikimo, Užsakymas Bus Automatiškai Negaliojančia.

Prašome Patikrinti, ar Prekių Kiekio, Kokybės, Specifikacijos ir Pan.) po Atvykimo.Jei Turite kokių nors Klausimų, Prašome Susisiekti su Mumis Laiku.Jei nėra Jokių Problemų, Prašome Patvirtinti, kad gavo Laiko, ir Suteikti Penkių Žvaigždučių Šlovė! (Ačiū Jums!)

III.Kiti Susitarimai

Jei Pasiektą Susitarimą Abi Šalys per Kitus Susisiekti Metodus, Konfliktų su Šia Nuostata, Ji Turi Būti Įgyvendinta, Atsižvelgiant į Abiejų Šalių Susitarimu.

Pakeisti netinkamos kokybės Produktų: nuo Nariai Gauna Prekes, 3 - 7 Dienomis, Jei Jums Rasti Produktą, Kuris iš Tikrųjų Yra Kokybės Problema.Prašome Susisiekti su Mūsų Įmonės Pirmą kartą ir Tada iškeisti.Mūsų Įmonė teks Grįžti Krovinių.

Įmonė Remonto Arba techninės Priežiūros: Įmonė Bus atsakingas už Atitinkamų Mokesčių Atskirai, Atsižvelgiant į Faktinę Situaciją.Jei Produkto Kokybės Problemas, kurias Sukėlė Bendrovės Yra Besąlygiškai Atsakingas iki Galo, Jei Produktai Yra Pažeistos ir Kitų Problemų, dėl Užsakovo kaltės, Atsitiktinai, Bendrovė Bus Įtraukti Pagal Kliento Reikalavimus.Ji Yra Tvarkomi Priežiūros, bet ir į Pašto ir Atgal, Apmoka Klientas, Jei Remontas Yra per 10.00 Kaina Juanių Yra Padengia Klientas.

Prekybininkai Taškai Išsami

Produkto Privalumai: Medžiaga Sidabro Papuošalai ir Privalumai, Palyginti su Sterlingas Sidabro Ornamentu

Ornamentas Yra gaminami iš Importuojamos Minkštas Vario ir Sidabro.Blizgesio Yra, pavyzdžiui, Sidabro, Net Jei Tai Yra Aspektas, Sunku Paprastiems Žmonėms Atskirti.Palyginti su Sterlingas Sidabro, išskyrus Didžiulis Kainų Skirtumas; Aukštos kokybės Electroplated Platinos Sluoksnis, Nustatyto Storio Sidabro, Padengti Apsaugine Plėvele, Paviršiaus Teigia, Spalvos Ilgą Laiką, Nėra Lengva Išnyks

B , Turtingas Produktų Linijas: Produktas Vietoje, Naujų Produktų Rekomendacijos, Pritaikyti Reikalavimai

Turtingas Produktų Linija Yra Mūsų Pamatai.Ar Jis Yra Populiarus Modeliai Arba Galimus Naujus Modelius, Mes Galime Pateikti Mūsų turimų Atsargų Prekybininkams.Mūsų Įmonė Parduoda Naujus Produktus, Kiekvieną Mėnesį, Vadovas Madingi Aukštos kokybės Produktus.tuo Pačiu Metu, Mes Galime Lanksčiai Pritaikyti Produktus Pagal vartotojų Poreikius, be Pernelyg didelių Reikalavimų.Mažų ir Vidutinių Klientai Gali Dalyvauti Bendradarbiavimo.

C , Aukščiausios Gamybos Linijos: Stiprus Produktyvumą, Nuolatinio Gerinimo Procesas, Aukštos Klasės Produktus

Mūsų Kasdien Produkcija Yra Daugiau nei Gabalus, ir tuo Pačiu Metu Mes Turime Daug Perdirbimo įmonių, Kurios Gali Sutrumpinti Gamybos Ciklą, kuo Greičiau ir Tiekti Prekes, Laiku.Yra Daugiau nei Dešimt Procesai, Gamybos Produktų.iš Pradžių Produkto gamintojo Apžiūros, Kiekvienas Procesas Yra Būtinas ir Turi Griežtus Reikalavimus.Profesionalūs Aukštos klasės Ornamentas, Nes profesionalas, Kad Dėmesio!

D , Mūsų Paslaugos: Teikti Veiksmingą pagalbą Sumažinti Didmeninės Reikalavimai

Grynas Tiekimas Nėra Mūsų Galutinis Tikslas.Mes Stengiamės Padėti Prekybininkams Parduoti Produktus Greitai.Todėl, Mes, sukurta Patyrusių Skatinimo Departamentų Pasidalinti Skatinimo Metodus, pateikti Produkto Paveikslėlius Skatinimo ir Laikyti Projektavimo priemonių ir Kitų Pagalbos.Mūsų Įmonė Gali Būti Sumaišyti ir Didmeninės, ir Mišrios Partijos Riba Yra Labai Žema.Vieno 100 Vienetų, Gali Būti Pritaikytas su Nuotraukomis ir pavyzdžiai!

CertificateType Trečiosios Šalies Įvertinimą
Dydis 7, 8, 9, 10, 11, 12
spalva Vintage Gold, Senovinių Sidabro Spalvos, Vintage Rose Gold"
Stilius Vyriški
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Stilius 2 derliaus
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas CAKASIVA
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Proga Šalis
Tipas žiedas
Modelio Numeris R00612

Panašūs produktai