Auto Sukasi Hair Curler Nešiojamas Usb Bevielis Automatinė Hair Curler Įkrovimo Keraminiai Akmenslydis Lygintuvai Belaidžio Hair Curler

€24.51

-50%

€49.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ios akmenslydis geležies, c red dot " daugiau, 12 dc-usb, aut hair curler, hair curler, aparatas hair curler, belaidžio curler, airwrap naivuolis, robotas w, Belaidžio Auto Hair Curler.

Auto Sukasi Hair Curler Nešiojamas Usb Bevielis Automatinė Hair Curler Įkrovimo Keraminiai Akmenslydis Lygintuvai Belaidžio Hair Curler

【Greitai, Šildymo】Profesinės turmalinas keraminiai barelį, greitai šildymo ir suteikia jums sklandžiai, masyvi blizgesį ir purios garbanos be visų žalos. 【LCD Ekranas】Didelis LED ekranas pristato aišku, temperatūros, kryptį, ir laikmatis, jis pateikia suprantamesnis ir patogu naudoti. 【Efektyvų ir Saugų】Mūsų plaukų suktukai gali būti šildomas greitai ir jo belaidžius dizainas gali padidinti savo modelio efektyvumą.Jis yra įrengtas saugus ir netoksiškas izoliacinės medžiagos viduje garbanoti kambario, kuris gali apsaugoti nuo nudegimo, kai jūs jį naudoti. 【Temperatūra/Laikmatis/Kryptis Reguliuojamas】150-200℃ temperatūros pasirinkimai, 8-18s auto garbanoti laikmačių, taip pat garbanoti kryptimi (kairėje ir dešinėje) kartu leidžia suformuoti tobulas, birių ar stora garbanos lengvai, sutaupyti daug laiko. 【USB Įkrovimo & Power Bank】Built-in 2500mAh ličio-jonų baterija leidžia super patogus bevielio ryšio naudojimo.Tuo tarpu jis taip pat gali būti naudojama kaip maitinimo bankas. 【Lengva Naudoti ir Nešiojamieji】barelį bus auto suktis aplink ir wrap skyriuje plaukų į garbanoti kolegija.Paprasta nešiotis, keliaujant, gali riesta jūsų plaukų bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, toli nuo problemų su linija.

>>>>Po Pardavimo

Apie Ženklas Sklypas Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.Po Pardavimo Pateikite mums įrodymų, vaizdo, jei produktai turi kokių nors problemų, gavusi siuntinį per 7 dienas, mes siūlome pakeisti arba grąžinti patvirtinę problema.Apie Atsiliepimą Mes į cusotmers, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą!

>>>>Apie mūsų įmonę

>>>>Atkreipti dėmesį

Temperatūros Reguliatorius Skaitmeninis
Medžiaga Plastikiniai
Min. temperatūra 160 °C
2 funkcija Nešiojamosios Automatinio Akmenslydis Geležies
Matmenys Šildymo Plokštė Kita
Maks. temperatūra 200 °C
Modelio Numeris Belaidžiu Hair Curler
Termostatas Padarinių Segmentai Kita
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Dydis 19*6*5cm
Tipas Monofunctional curler
Naudojant laikas nuolat naudojant laiko apie 40 minučių
Baterijos Tipas ličio jonų baterija
Akumuliatoriaus Įtampa 3.7 V
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Baterijos talpa 2500mAh
Baterija vatų valandą 9.25 Wh
Galia 40W-59W
Funkcija 1 auto sukasi keramikos hair curler
3 funkcija Belaidžio Hair Curler
Taikoma plaukų Dry & wet
Skersmuo šilumos laidininkas Mažiau than15 mm
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Įkrovimo Laikas 3.5 valandos
Sertifikavimo ce
Įtampa 100-110 V
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas belaidžio įkrovimo
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau nei 50 000 kartų

Panašūs produktai