SGESVIER Pavasario, Vasaros, NAUJA mados butai balta juoda raudona rožinė žalia moterų plokšti batai, moteris, ponios atsitiktinis moterų baleto bateliai

€10.85

-50%

€21.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juokinga sijonas, pasjel žalia batai, juoda butas batų, žalia sandalas, butas, batų moterys, žalia batų moterys, žalia batų, žalia leotard, žalia korsetas batai, juodas batų moterys.

Mokėjimo Paprastai, mes priimame kredito kortelė arba mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų, kaip priimti www.restapa.lt platforma.Siuntos 1.Mes bus išsiųstas elementus per 1-3 dienas po jūsų apmokėjimo. 2.Siuntos Kinija Po Registruotų Ail Pašto mažiau nei 2 kg prekių 20-30 darbo dienų .JAV,Kanada,JK,Australija epacket per 7-15 dienų .Jei jums reikia elementą, skubiai,prašome susisiekti su mumis. 3. Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas,susisiekite su mumis .mes jums check it su pašto tarnybos ir muitinės. 4. Kaina $10 ant pakuotės,kai kuriais atskirais atvejais, pirkėjai gali tekti mokėti importo mokesčius ir muitų mokesčiai.Grįžti/Grąžinimo Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie sekimo svetainė 1. jei jums nereikia gauti savo elementą, susisiekite su mumis pirmas !(Pranešimas /E-Mail/ Prekybos vadybininkas), 1) tai gal būdas jums, mes padėsime jums sekti informaciją .prašome palaukti kantriai . 2) tai gal prarado , mes stengiamės išspręsti problemą. 2. jei jūs gaunate savo elementą, Per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti.Jei yra kažkas negerai su jūsų elementą ,susisiekite su mumis pirmas ! 1) tai gal ne kokybės problema (Ne Fit / Negerai Pristatymo.) 2) tai gal kokybės problema ( Spalva Skirtumas / Sugadintas ) tolesnių problemų su elementą,mes stengiamės, kad būtų patenkinti jums.(siųsti /Grąžinimas/ Nuolaida).Jeigu turite kokių nors reikalavimo ,jūs galite susisiekti su mumis .Vyrai defektų nėra garantuotas ,tokios žalos po naudojant , vandens padarytos žalos ir t.t.Atsiliepimų Teigiamų atsiliepimų (5 Žvaigždučių ) yra mums labai svarbus !prašome gerai pagalvoti prieš paliekant neutralus(3 žvaigždutės) neigiamas ( 2 žvaigždės/ 1 žvaigždutės) atsiliepimus ir nereikia atidaryti ginčų mums .jei turite kokių nors problemų,kreipkitės į mus pirmas!mes imamės atsakomybės ją išspręsti.

Prekės Pavadinimas Sgesvier
Pamušalas PU
Vidpadžio Medžiaga PU
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kulniukai 1,5 cm
Modelio Tipas Kietas
Proga Atsitiktinis
Modelio Numeris AA254
Padas Medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga PU
Butai Tipas Baleto Butai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Sekli
Elemento Tipas Butai
Sezonas Vasaros
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
EUR dydis 30-47

Panašūs produktai