Poliesterio ir Medvilnės Audinio Atspausdintas Audinys Audiniai Lapas Cartoon Sporto Šunys, "PASIDARYK pats" Aprangos Maišelis Kratinys Siuvimo Medžiagos, 45*145cm/vnt

€2.93

-40%

€4.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: coton, animacinių filmų audinys, kratinys įrankis, rd290, margo kailio audinys, animacinių filmų medvilnės audinio, barkcloth, audinio metras, medvilnės audinio šuo, drugelis audinio suknelė.

Informacija apie produktą Produkto pavadinimas: Poliesterio, Medvilnės Audinio Atspausdintas Audinys Audiniai Lapas Cartoon Sporto Šunys, "PASIDARYK pats" Aprangos Maišelis Kratinys Siuvimo Medžiagos, 45*145cm/vnt Medžiaga:Poliesterio/Medvilnės Dydis: 45*145 cm/vnt Pakuotė: 1 vnt/daug Naudojimui: PASIDARYK pats kaukė, apranga, drabužiai, siuvimo medžiagų, kratinys antklodė, ar bet kokio audinio amatų sprendimus.Pristatymas: DHL, "Fedex", Pagal Oro ir Jūrų Pastaba : 1. Visi audiniai yra iškirpti iš anksto ir parduotų vienetų apskritai, jei jums reikia ištisinis audinys, kurį kiemuose, prašome palikti žinutę arba susisiekite su pardavėju prieš užsakymus! 2.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 3.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Tipas Brokatas Medžiaga
naudoti 5 Chirstmas Namų šaliai dekoro
Technics Neaustinių
naudoti 2 Namų tekstilės, siuvimo
Ištisinis audinys, kurį metrų Susisiekti su pardavėju
Produktas Poliesterio Ir Medvilnės Audinio
Produkto Tipas Kitas Audinys
Stilius Tvilas
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Funkcija Animacinių filmų raštuoto Audinio lapas kieme
naudoti 4 Atgal į Mokyklą Temą
naudoti 1 "PASIDARYK pats" amatai
Pritaikymas dydis ir didmeninė prekyba urmu Susisiekti su pardavėju
naudoti 6 Velykų / St. Patrick ' s Day Tema Amatų
naudoti 3 "PASIDARYK pats" Dress, rūbai, apranga
Dydis 45*145cm/pc
Modelio Numeris JJSY0209
modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Plotis 145cm
naudoti 7 Audinio laivų Statyklos

Panašūs produktai