2021 Nauji vyriški Prekės vientisos Spalvos Palaidinukė Mados Vyrų Hoodie Pavasarį Ir Rudenį, Žiemą, Hip-Hop Hoodie Vyrų Ilgas Rankovėmis M-3XL

€9.24

-35%

€14.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hoodi, burberry vyrams, vyrų hoodie 3, vyrai darkred hoodies, kailis žiemą, vyrai hoodies vike, vyrų megztinis, hip-hop vyras, vyrų hoodie essentials", didelis apvalus.

1; mes gamyklos tiesioginės didmeninė ir mažmeninė prekyba. 2; mes specializuojamės paslaugų pardavėjui pasaulyje; jei esate pardavėjas, prašome susisiekti su mumis. 3; jei esate pardavėjas; galime siųsti elementą, kliento tiesiogiai.Tiesiog parašykite savo adresą klientus jūsų užsakymas yra GERAI. 4: įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį.Visi elementai bus tik būti siunčiami adresu transporto jeigu jums.Dėl klientų aptarnavimo 5. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 6. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 7. Jei negalite patvirtinti, kad jūsų dydį, prašome susisiekti su mumis pirmą, pasakykite mums, jūsų Ūgis, Svoris, Krūtinės ir Kūno forma, todėl mes galime rekomenduoti dydis už jus.

Elemento Tipas Hoodies
Tipas Reguliariai
Prekės Pavadinimas YISHENGKEYI
Uždaryti Tipas NĖRA
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Su gobtuvu Taip
Medžiaga Medvilnės
Apykaklės Su gobtuvu
Modelio Numeris LJX
Lytis VYRAI
Nuimamas Dalis NĖRA
Storis STANDARTAS
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai