110V, 220V Hot Air Gun Elektros Šilumos Mini Nešiojamą 300W "PASIDARYK pats" Amatų Įspaudas Trauktis Vyniojimo Nešiojamą Karšto Oro Pūstuvas MUMS/ES Plug

€6.47

-39%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namų, cxg geležies, oro pistoletas co2 pistola, oro pistoletas, miniatiūriniai šilumos gun, karšto oro, pramonės karšto oro pūstuvas, oro pistoletas karšto, karšto oro litavimo džiovintuvas, fiesta pečiuko ventiliatoriaus.

110V, 220V Hot Air Gun Elektros Šilumos Mini Nešiojamą 300W "PASIDARYK pats" Amatų Įspaudas Trauktis Vyniojimo Nešiojamą Karšto Oro Pūstuvas MUMS/ES Plug

Aprašymas

Mini karšto oro priemonė yra puikus įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" amatų darbų.Ji gali būti naudojama reljefinė milteliai, termiškai susitraukianti plėvelė, molio, apsauginės, gumos antspaudas, greitai džiūstantys dažai, klijai, katalizinio klijai klijavimui ir pan.

Mikro-apytaką aušinimo sistema yra priimtas.Kai oro išleidimo temperatūra pasiekia 200 laipsnių temperatūros karšto oro pernešimo dalių vertė ne didesnė kaip 28 laipsnių.Yra šilumos angas, kairės ir dešinės pusių sumažėjo vidaus temp ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Šilumos priemonė yra su ABS medžiagos, išorės ir nerūdijančio plieno viduje, tai karšto oro įrankis yra paprastas ir patvaresni.

Perduodant dalį karšto oro įrankis yra pagamintas iš ABS plastiko su rhombus dizaino, kad sukelti saugiai rankomis-holding su mažais dinamišką.

Mūsų karšto oro šilumos priemonė yra paprasta naudoti, Tiesiog laikyti 5-6cm atstumas nuo jūsų nuostabius darbus ir pakaitinkite maždaug 45 laipsnių kampu, kol baigtas.

Temperatūra nešiojamu šilumos priemonė negali būti pakoreguotas, bet jis įkaista greitai.Ji gali siekti maždaug 200°C/390°F per kelias sekundes

Šis elektrinis karšto oro priemonė gali būti naudojama šildymui susitraukianti plėvelė, įspausti milteliai,gumos antspaudas.Built-in stovėti savarankiškai paramos ir naudoti lentelės viršuje.

Savybės

Karšto oro įrankių

-Spalvos: Geltona.

-Medžiaga: ABS.

-Dydis: 22.5x2.5 cm/8.9x1 colių.

Specifikacija:

Įtampa: 110V /220V.

Galia: 300W.

Skersmuo: 11 mm/0.43 cm.

Temperatūra: >200℃.

Kabelio ilgis: 930 mm/36.6 colių.

Kištukas: ES kištukas.

Dėmesio:

Nelieskite karšto antgalis.

Laikykite jį pasiekti iš vaikų.Laikyti 5-6cm atstumas tarp šilumos įrankis, ir elementą.

Nenaudokite daugiau nei 3 minutes nuolat, siekiant užkirsti kelią perkaito.

Šis karšto oro yra specialiai pagaminti "PASIDARYK pats", jis negali ne naudoti pramonės aspektas.

Pakavimo sąrašas

1 * Karšto oro įrankių

Funkcijos 5 Naudojant Elektros Energijos, Karšto Oro
Funkcijos 1 Hot Air Gun Šildytuvas
Modelio Numeris Karšto oro įrankių
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Įtampa 110V
Svoris 290g
Prekės Pavadinimas aneng
Funkcijos 3 Telefonas Remonto Oro Šildytuvas
Funkcijos 2 Crafting Galios Įrankis
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Funkcija Kita
Savybės 4 Plaukų Džiovintuvas Nešiojamą Karšto Oro Pūstuvas
Bruožai 6 temperatūra Ginklą

Panašūs produktai