Laivybos Medinių Sienų Dekoras Dekoratyvinis Pasirašyti Medienos Paplūdimio Apnašas Durų Kabo Dekoro Sienos Meno Ornamentas

€4.61

-27%

€6.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: trumpas afro dreads, pledas paaugliams kelnės, marškinėliai mtb neklaužada, pirkėjas juoda meno, shopper bags nera, pirkinių sąrašą ks1, marškinėliai mtb dry fit, shopper bag goyar, raudoni plaukai tiesus.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

1/Rankų darbo su aukštos kokybės Medžio ir tiesiog virvę.Apnašas spalva daugiausia yra mėlyna、šviesiai žalia ir balta, pilnas jėgų ir gyvybingumo, tinka vasarą.

2/Medienos apnašas pasirašyti su flip flop dizainas yra puikus papildymas bet kuriuo vandenyno tematikos namuose.Tai kabo sienos pasirašyti dažytos šviesiai mėlyna,mėlyna ir balta, su flip flop ir virve ant jo, kad jis puikus jūrmylių sienos kabo dekoro akcentas jūsų namuose.

3/Sienos Kabo Ženklas Dekoras - Plačiai taikomas proga, namų, baras, kavinė, paplūdimio restorane arba šalys, jūrinis stilius "PASIDARYK pats" nuotraukų siena, kelionių nuotraukos, Kalėdiniai atvirukai, suvenyrai.Kad medinės sienos dekoratyvinis pasirašyti esminius sienų apdailai savo gyvenimo kambario, miegamasis ir poilsio.

4/Lengva Įdiegti - galite pakabinti jį ant sienos su kabliukais ar nagų.Jis gali patenkinti Havajų stiliaus kambario dekoracija.

5/Puiki dovana tiems, kurie mėgsta buriavimo ir laivybos sienos menas.Puikus medinių sienų dekoratyvinių pasirašyti akcentas jūsų namuose su kitų Viduržemio jūros šalių ornamentais, pavyzdžiui, žvejybos tinklas,jūros kriauklių,medžio švyturys,laivybos kėdės,ebs.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Spalva: Tamsiai Mėlyna; Žalia Šviesa

Dydis: Ilgis 47cm(18.50) su,Plotis 19.5 cm(7.67 in)

Kiekis: 1Pc

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x Sienos Ženklas

Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Sienos Ženklas
Stilius Modernus
Formos Nereguliarus

Panašūs produktai