2vnt Hantelio Štanga Apykaklės Įrašus, Apkabos, sporto Salė, Svorio Kėlimo Fitneso Mokymo Naujų 25mm/28mm/30mm

€5.64

-15%

€6.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metalo klipas dažai, sporto žmogus svoriai, štanga apkabos, apykaklės, moterų štanga rinkinys, namų pritūpęs, svoris plokštės turėtojas, xiaomi svarmenys, štanga, 10 colių pica dėklas, dumbbel, barbel rinkinys.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės: sunkiosios atletikos štanga apkabos, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS, siekiant užtikrinti labai aukštą patikimumą ir ilgaamžiškumą!Jie dirba temas ir sklandžiai, barai.

2、Stiprumo Mokymas: Mūsų štanga apykaklės gali atlaikyti daug svorio ir naudotis, nereikia perkelti iš savo pradinės padėties.Ji labai tinka sunkiosios atletikos ir stiprumo mokymas.

3、ypatingos Konstrukcijos: vienas-key lock dizainas, pakaba yra lengva įdiegti ir pašalinti.Pavasario užrakinti, gali užtikrinti savo saugumą.

4、Platus: Labai tinka kirsti fitneso mokymo, Olimpinių žaidynių sunkiosios atletikos, padidėjęs štangos spaudimas ir trauka.

5、Skirtingų Dydžių: štanga apkabos, yra įvairių dydžių, kad tilptų hantelio lazdele arba štanga stogams, skersmuo 25mm/28MM/30MM.

1.Aukštos Kokybės: sunkiosios atletikos štanga apkabos, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS, siekiant užtikrinti labai aukštą patikimumą ir ilgaamžiškumą!Jie dirba temas ir sklandžiai, barai.

2.Stiprumo Mokymas: Mūsų štanga apykaklės gali atlaikyti daug svorio ir naudotis, nereikia perkelti iš savo pradinės padėties.Ji labai tinka sunkiosios atletikos ir stiprumo mokymas.

3.Pažangios Konstrukcijos: vienas-key lock dizainas, pakaba yra lengva įdiegti ir pašalinti.Pavasario užrakinti, gali užtikrinti savo saugumą.

4.Platus Taikymas: Labai tinka kirsti fitneso mokymo, Olimpinių žaidynių sunkiosios atletikos, padidėjęs štangos spaudimas ir trauka.

5.Skirtingų Dydžių: štanga apkabos, yra įvairių dydžių, kad tilptų hantelio lazdele arba štanga stogams, skersmuo 25mm/28MM/30MM.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Panaudojimas: tinka hantelio strypų arba strypai, sijos, kurių skersmuo 25mm / 28MM / 30MM

Pakavimo Sąrašas:

2 * Sunkiosios Atletikos Štanga Apkabos

Modelio Numeris Sunkioji Štanga Apkabos
Departamentas Pavadinimas VYRAI
Prašymas Hantelių stovas
Tipas Spray-Paint
Funkcija GINKLAI
Svoris 120G

Panašūs produktai