Oeabt PCA31-S Kolonėlė Polių Važiuoklės Optinis Eksperimento Rungtynių Bazės Optinis Mount

€9.68

-14%

€11.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: universalus guminis mount, amao trafaretas, rc gumos mount, trafaretas už xiaomi, gumos mount telefono, debur peilis, gumos variklio-pagalvé, bga cpu trafaretas, t9000, silicio gumos mount.

Geresnės komunikacijos, prašome įtraukti "Skype" sąskaitą arba siųsti el. laišką į pašto dėžutę.Mes matome, pranešimas ir atsakyti jums kuo greičiau.

"Skype" sąskaitą:

El. paštas:

Produkto informacija

Modelis: PCA31-S

Produkto Pavadinimas: Kolonėlės dugno plokštė

Specifikacijos: 32 x 12 mm

Varžtų skersmuo: M6 varžtu (6mm)

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Neto svoris:0.03 kg

Savybė

Skiltyje dugno plokštė

Į φ 32mm varžtu pagrindinės plokštės tinka derinys "auga rankovė", kuri gali lanksčiai surinkti ir taikyti įvairius laisvosios erdvės optinio eksperimentus.

A : Specialios pagalbinės dalys

Yra M16 / M6 konversijos varžtas centre pagrindo plokštės, kurie yra mažos apimties, didelis stabilumas ir lengva išmontuoti, suteikiant dviguba linija stabili susisiekti kolonėlės išplėtimo lazdele.

B : 304 nerūdijančio plieno

Ji priima nemagnetinių 304 nerūdijančio plieno bauda, šlifavimo, gražus ir patvarus.Ji gali būti derinama su "šakutės apkabos, blokuoti" ir "extension"skiltyje".

Taikymo scenarijus ekranas

Mes tiekiame platų optika sukurti paprasta-sukurti eksperimentinę platformą optinėje sistemoje.

Kodėl mes renkamės Alcoa 7075 aliuminio lydinys?

Lengvesni, stipresni, patvaresni, ir puikus terminis stabilumas

Nes 7075 turi geresnes mechanines savybes, ir turi gerą plastiškumas, aukštas stiprumas, ištvermė ir gera nuovargis varža.Pagal tos pačios medžiagos, 7075 yra 64% didesnis ir 58% didesnis nei 6061, ir atsparumas tempimui ir stiprumo yra 85% ir 82% didesnis, atitinkamai.

Išradingumas, kompetencijos

Akyse rafinuotas meistras, kad mikronų lygio skirtumas tikslumo sriegis pora bus nukrypimų optiniai bandymo rezultatus.Tik po to, kai dešimtys rankinis šlifavimo ir patikrinimus, esame atsargūs, ir sumanus, tik sukurti daugiau stabilus ir patikimas optinis mašinos produktas.Padėti eksperimentą, mokymo ir mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros projektų eiti sklandžiai.

INFORMACIJA

pastabos klientams

APMOKĖJIMAS:

----------------------www.restapa.lt priimti virš mokėjimo būdai

PRISTATYMAS: Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo.Linkime pakuotės atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą,prašome connact mums,ačiū jums maloniai supratimą.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas.

GRĮŽTI & GRĄŽINTI:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, atidžiai.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Vadovas spręsti problemas taip:

ATSILIEPIMAI: Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas,gavo suppirt yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas!Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5.

DĖMESIO: Būdas bendrauti: Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag).Transporto problema: Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti.Nuotraukų Dydis: Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto.Matavimo paklaida: Prašome leisti maža paklaida.

Naudojimas Komercinės Gamyba
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris PCA31-S
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Panašūs produktai