Afrikos Juoda Mergaitė Cute Lėlės, Žaislai Mados Amerikos Žaisti Lėlės Tikroviška 12 colių Kūdikių Žaisti Lėlės Puiki Dovana Vaikams Ar senyvo amžiaus Žmonėms

€9.28

-52%

€19.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lol kostiumas, lėlės omg, amerikos indėnų mergaitė lėlė, amerikos mergaitė lėlė svetainę, apyrankė lol, amerikos moterų lėlės, seksualus amerikos mergina lėlės, istorinė amerikos mergina lėlės, amerikos mergaitė, lėlės daug lol.

Pasirinkite tai, juoda lėlė lydėti savo vaikus, su jais žaisti kartu, miegoti su jais kartu.Be to, jie gali suknelė lėlei sukurti pagal savo pageidavimus.Žinote, vaikams " pasaulyje, tai yra viskas.

Mados Ir Mielas Mergina Lėlės - Ji yra 12 colių ūgio su aukštos kokybės akrilo akis, bet panašu, kad jie negali mirksėti.Juoda sprogstamasis plaukai yra implantuoti iki rankų darbo, jūs galite žaisti jums vaizduotę, kad pakeisti šukuosena už jį.

Ekologiška Medžiaga - Pagamintas iš vinilo, PVC medžiagos, kurios nekenksmingos vaikams ir aplinkai.Tai nėra pakankamai minkštas, pavyzdžiui, medvilnės lėlės, bet vis tiek malonu liesti.

Lanksti Struktūra - 100% rankų darbo amatų rankinių dažymas.Sąnarių, rankų, kojų ir galvos gali suktis 360°kampu.Galvos ir galūnių gali judėti ir aktyvus, ir jis gali sėdėti ar atsigulti, bet negali stovėti ir kalbėti.

Idealiai tinka: Tai mados lėlės bus puiki dovana vaikams ar vyresnio amžiaus žmonės, kuriems reikia būti kartu.

APMOKĖJIMAS:

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl produkto.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

VEŽIMĄ:

1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną.

2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.restapa.lt, jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

STEBĖJIMO SIUNTINIŲ:

Jei norite stebėti savo paketą, galite pasirinkti šią nuorodą, norėdami patikrinti, logistikos informacija savo paketą.

https://www.17track.net/zh-cn

VERTINIMAS:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jūs galite suteikti mums gerą vertinimą.Ačiū!

Lytis Merginos
Elemento Tipas Lėlės
Amžius > 3 metų
Savybės Animacinių filmų
Tipas Juoda Mergina Lėlės
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Medžiaga Silikono
Dydis 12''/30cm
sąlyga Akcinė Straipsniai
Pakuotės Turinys 1 x 12 colių ūgio Kūdikis Žaisti Lėlėmis
BJD/SD Požymis lėlė

Panašūs produktai