Funssor 1set Creality Ender 5 /Ender5 Pro dual Z ašies švino varžtas upgrade kit dual motor Dual Z ašies paramos mod

€50.41

-15%

€59.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 ender, blurolls prusa mk3, atgal iphone 7, ender 3 pro, artilerijos x1, ender 5, creality ender3, ender 5 plius atnaujinti, veda sraigtiniai, švino varžtas.

Šis mod buvo stabilizuoti lova.Į šonus ir aukštyn/žemyn judėjimas yra bendro su console lova.su dviguba Z žingsninių variklių, statyti plokštė bus stabler expecially didelės spartos spausdinimas.

Prašome patikrinti dydžio jūsų Ender-5:

Black plokštės yra Pagamintos iš 6 MM storio Aliuminio kompozicinės

I f spausdintuvas yra su žemiau vaizdą Z ašies sriegis lazdele,Tada eiti TR8X4.

Mes tikimės, kad tolesnis malonus verslo santykius.Jeigu turite kokių nors quetion ar reikia ką nors, pls susisiekti su mumis,mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.

Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje , siunčia Kinija Po oro paštu.

Pristatymo laikas apie 20-30 darbo dienų.Kai kuriose šalyje gali vėluoti 1-2 savaites.

Mes laivas prekes per 2 dienos po gauti išvalytas mokėjimą.

Dėmesio:

Jei nori gauti produktą, skubiai, mes taip pat gali siųsti jį EMS arba UPS,DHL ir kt.Jums reikia sumokėti tam tikrą krovinių daugiau .Ar susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS,UPS,DHL ir kt.

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkimo,dėl bet kokios priežasties,praneškite mums.Mes operatyviai pakeisti prekę arba jums vėl grąžinti,tai paprasta.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Krovinių siųsti atgal ir iš naujo atsiųsti turėtų būti sumoka pirkėjas.Dėl jūsų saugumo, prašome apdrausti savo paketą.

Jei produktai turi visus defektus ar vėlavimo, prašome neatidaryti byla arba nėra palikti Neigiamą & Gamtos atsiliepimus, ji gali išspręsti visas problemas .Bet tiesiog pasakykite mums, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų Atsiliepimų ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus (DSR), kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų smulkųjį verslą.

Mes priimame mokėjimus per www.restapa.lt TIK.Jei neturite www.restapa.lt sąskaitą, prašome registruoti vieną sau (https://www.restapa.lt).Apmokėjimas turi būti gautas per 5 dienas po aukcionai baigėsi.Prašome būti tikri, kad jums yra ketinančių pirkti arba mokėti per minėtą laikotarpį iki pasiūlymų.Nemokamos ginčas bus paduota www.restapa.lt ne mokėtinos pasiūlymų.

PRAŠOME palieka mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Tik 5-Išsami Pardavėjas Reitingai yra sveikintinas.

Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas linijinis breacket už Ender 5
Prekės Pavadinimas Funssor
Plokštelės Medžiaga aliuminio compasite į 6mm
Uesd už Ender-5 Spausdintuvą
Modelio Numeris Ender-5 dual Z ašis Strypas
Linijinis geležinkelių tipas mgn12h
Elemento Tipas švino varžtas

Panašūs produktai