Umeko Harajuku Moterims Gėlių Spausdinti Kelnes Modis Pantalon Femme Mujer Cintura Alta Kelnės Streetwear Moterų Liesas Pieštuku Kelnės

€7.74

-40%

€12.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: harajuku viršų, hoodi, gotikos harajuku, harajuku vyrai, harajuku marškinėliai t, harajuku kojinių, Harajuku marškinėliai, goth harajuku, harajuku hoodi, medžiaga gotikos.

2884981072567054

1 Matavimo colių dydžio Juosmens(colių) Klubo(coliais) Ilgis(coliai) S 24-28 29.1-35 37.2 M 24.6-29.5 30.7-36.6 37.8 L 25.2-31.1 32.3-38.2 38.4 XL 26.8-32.7 33.9-39.8 39 ŠILTAS PATARIMAI : *Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. *Jei nesate tikri dėl dydžio.rašykite mums tikslią jūsų kūno matavimas.taigi, mes galime suteikti jums keletą pasiūlymų, kaip pasirinkti tinkamo dydžio.ačiū už jūsų supratimą *dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė .

Apie spalvų skirtumas

Visas nuotraukas, mes sąraše yra 100% realių objektų nuotraukos.Bet dėl skirtingų kompiuterio ekrano spalvų kitaip.Spalva nekilnojamojo prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Apie atsiliepimą

Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei galite palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų už mus,mes galime atsiųsti 1$ kuponus jums, kaip ir mūsų, ačiū.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.Kiekvienas drabužis, kol siunta bus atliktas vadovą, kokybės kontrolės, ir mes pasistengsime išlaikyti aukštus standartus, puikios kokybės ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Jei yra kokių nors problemų su savo užsakymus,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes padėsime jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.

Apie siuntos

*Kad tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

*Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Įsitikinkite, kad mūsų adresą kėlinio savo pristatymo adresą.

*Jei negavote jūsų siunta ir kad apsaugos laikas baigiasi,prašome susisiekti su mumis,mes patikrinti jūsų užsakymų jums tinkamą sprendimą.

*Jei jūsų paketas yra dar kelyje,galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.

Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Broadcloth
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Spausdinti
Ziajać Stilius Pieštuku Kelnės
Tinka Tipas Liesas
Stilius Streetwear
Juosmens Tipas aukštas
Modelio Numeris XG0297
Prekės Pavadinimas Umeko
Apdaila modelis
Priekiniai Stilius Butas
Ilgis Full Length

Panašūs produktai