2VNT Naujos Įspūdį Gėlių Pelėsių Silikono patel Pelėsių Tortas Dekoravimo Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių Cukraus Gėlių Virtuvės reikmenys

€2.86

-30%

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kepimo forma silikoninė gėlių, įspūdį menas, silikono forma flora, meno parodymų uk, cutter minkštas, tortas dekoro priemonė, minkštas įrankis, pelėsių veiner, moterų gumos meno parodymų, veiner.

2VNT Naujos Įspūdį Gėlių Pelėsių Silikono patel Pelėsių Tortas Dekoravimo Minkštas Sugarcraft Tortas Pelėsių Cukraus Gėlių Virtuvės Visos silikoninės formos yra pagaminti maisto saugaus silikono medžiagos pagal FDA ir ES Sertifikavimo.

Šie nėriniai kilimėliai, bus pateikti duomenys, kurie atrodo kaip rankų darbo, todėl galima greitai ir lengvai pradedantiesiems.Patyręs tortas specialistai galės keistis ir prisitaikyti gatavą duomenys dėl savo dizaino.

Ypatybė:

1.Nuo 0 iki 260 C be paveiks 2.Tekstūros gylis:1.3-1.5 mm 3.Ordorless ir non-stick 4.Spalva:Rožinė ar individualų spalvos 5.Dizainas: Individualų ar esamiems 6.Lanksti ir lankstus 7.Medžiaga:100% maisto kokybės silikono PASTABA:bus išsiųsti spalvas prekės atsitiktinai.Jei jums proto apie tai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą.Priešingu atveju mes išsiųsti, kaip ji turėtų būti.

Tipas Pyragas Įrankiai
Dydis 55*85*16mm
Pakuotė PP Maišas į Voką,
Funkcija Eco-Friendly
Bandymo Standartas LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
Sertifikavimo SGS
Įrankio Tipas Natūralių Gėlių Tortas Pelėsių
Medžiaga maisto kokybės silikono
Prekės Pavadinimas AK MENO VIRTUVĖS REIKMENYS
OEM Paslaugos Taip
Modelio Numeris vm144
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
PAVIRŠIUS Sklandžiai be galąstuvas, aiškiai modelis
spalva Balta

Panašūs produktai