Nerūdijančio Plieno Šuoliai Kamuolys Neštuvų Varžtų Fiksavimo Varpos Žiedas,Kapšelis Sėklidė Užraktas,Gėjų Gaidys Žiedas,Bdsm Bondage,Suaugusiųjų Žaidimas

€6.97

-27%

€9.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys užraktas nerūdijančio, kapšelio žiedas, gėjų seksas, penis, sėklidės, skaistybės smaigalys, fetišas gėjų, peni žiedas, kapšelį plieno žiedas, kapšelį nerūdijančio plieno, gaidys smaigalys.

Gamyklos mažmeninės prekybos,įvairių dizaino, geros kokybės, teisingas kainas.

Privatumo pristatymo, slaptų paketas

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Ačiū.Prašome peržiūrėti mano kiti daiktai.Ačiū.

Jo medžiaga yra bauda nerūdijančio plieno.Ši prekė yra pagaminta rankomis .Ne "chrome" dengimo ir Ne nikelio danga.Tiesiog rankomis poliruoti.

Kamuolys Neštuvų Nerūdijančio plieno Šuoliai

Jums bus pavydas kas malestockroom, kai jūs dėvite šį žaviai nuodėmingą Spygliuota Kamuolys Ruožas.Tai bus ne tik ruožas eiti miegoti, kaip ir bet kuris normalus kamuolys neštuvų, bet jis turi užbaigti papildoma premija, kad galėtų sukelti sėklidžių skausmas dėl jo auka tiesiog veržiant varžtus.Yra šeši varžtai jūsų dispozicijoje, ir jūs galite naudoti bet kokią kombinaciją, kad jums patinka.Trys varžtai, vienas varžtas , ar visą šešių.Pridėti neštuvų, prisukite varžtus ir savo off ir runnig.

Ji yra rekomenduojama, kad jūs skustis savo kamuoliukus, CBT žaislai, kaip šis - ypač su plieno.Nėra nieko panašaus jausmas jausmas plieno lėtai sušilti prieš savo visiškai nuogos odos.Be to, jūs nenorite, ar reikia savo plaukus daj, ir jūs pamatysite, padidėjęs jautrumas, kaip rezultatas yra švarus nuskustą.

Dydis: Vidinis skersmuo 38mm

Svoris: 220g(7.8 oz)

Tai vyks labai su kai Kamuolys Neštuvais, arba jei esate jausmas itin žaidimas - kodėl gi ne išbandyti mūsų asortimentą ar electra stim žaislai.

Šis produktas yra sertifikuotas 100% Ne Magnatas ir medicinos kokybės plieno.Saugokitės pigesnių produktų, kad yra ne kietas chirurginio plieno, bet chromuotos plieno arba prastos kokybės chirurginio plieno, kuriame yra Magnate.Magnate yra ingredientas, kuris daro plieno rūdžių.Mes apims tik ši žyma apie mūsų 100% chirurginio plieno gaminius.

Vežimą:

-Paprastai, Mes išsiųsti pagal logistikos metodą pasirinkti.

Jei jūsų užsakyme daugiau nei 2KG, ji tik gali laivas per EMS,DHL, UPS ir "FedEx".

Pristatymo Laikas

- Kinija Paštu ORO Maill: Paprastai 15-39 darbo dienų.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 darbo dienas, kuris priklauso nuo šalies pristatytas.

Mieli klientai, Prašome atkreipti dėmesį:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių ,šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

Prašome patikrinti, ar jūsų šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimų ar kitų klausimų, pristatymo laikotarpiu.

Mes paprastai pažymėti savo daiktą, kaip "Plastiko Priedų".

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

Paprastai prekėms, kurios nėra defektų, jie yra 100% brand new ir mes juos patikrinti, atsargiai, prieš pristatymas.

Prašome grąžinti sugedusį straipsniai per 3 dienas po to, kai jas gavo, mes atsiųsime jums naujus, bet jūs turite mokėti siuntimo išlaidų, arba Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes pinigų atgal.

-Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Atsiliepimai :

Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Rašykite mums arba skambinkite telefonu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū!

Pakuotė Diskretiška Pakuotė
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Prekės Pavadinimas yunman
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris XCXA19A97SAB
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai