BONDA ES standartas sienos jungiklis, krištolo, stiklo skydelis nuotolinio valdymo jungikliai 1Gang 1Way juodos šviesos ekranas touch jungiklis AC220V

€4.54

-25%

€6.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nintendo maitinimo jungiklis, juoda mados kaukė moteris, perjunkite wi-fi, klaviatūros mechan, vielos sienos jungiklis, fonas gimtadienio, atveju nintend jungiklis, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, sandėlyje, rcm.

$ 9.5 $ 22.5 $ 6.5 $ 9.5 $ 8.5 $ 16.5 $ 19.5 $ 9.5 $ 11.5 $ 8.5 $ 15.5 $ 9.5

Dydis

Pristatymas:

-Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymų adresą, kuris turi suderinti savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -produktas bus išsiųsti per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus per www.restapa.lt Standartinis Pristatymas. -Prašome patikrinti pristatytų prekių, jei sugadintas, prašome priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes patvirtinti ir pateikti jums tirpalas.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas 433RF Nuotolinio Valdymo Touch Jungiklis
Sertifikavimo ROHS
Yra Protingas Prietaisas No
Elemento Tipas Jungikliai
Maks. Dabartinis 5-300W / gauja
Garantija 1 METAI
Nuotolinio Valdymo Atstumas 20m
Dydis 86*86mm
Prekės Pavadinimas BONDA
Dabartinis 10A
Maks. Įtampa AC 110V~240V
Savybės Jutiklinis nuotolinio valdymo kristalų grūdinto stiklo skydelis
Modelio Numeris B-R-60X

Panašūs produktai