Zawaland Dinozaurų Burnos Kaukę Suaugusiųjų Vaikų Raganosio Spausdinti Kaukė Daugkartinio Naudojimo Cosplay Šalies Kaukė Skalbti Apsauginius Filtrus Burną Bžūp

€2.79

-43%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siaubo kaukė, dino kaukė, helovinas kaukės, dinozaurų kaukė, custom juros periodo parkas, žaliojo mergina, juros periodo parkas kaukė, hot sexy moteris nuotrauka, "alfa romeo" veido kaukė, aprilia rxv.

PRANEŠIMO maloniai Prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Suaugęs Vaikas Kaukė Anti Dulkių Burnos Kaukę KD2.5 Suaugusiųjų Vaikas Veido Kaukė Požymiai: Lytis:unisex Amžius:Suaugęs Vaikas Medžiaga:Poliesteris Modelis, Tipas:Spausdinti Aprašymas: 1. Medžiaga: Poliesterio audinys, minkštas, orui;plaunamas ir daugkartinio naudojimo 2. Animacinių filmų spausdinimo modelis, 3D dizaino, mados ir mielas 3.2-sluoksnio apsaugos filtravimo, efektyviai blokuoti kenksmingų medžiagų, kad vaikai galėtų laisvai kvėpuoti 4. .Kolonėlė kabo ausis, sumažinti ausies slėgis, patogūs dėvėti Pakuotė: 1x Kaukė x 2 Filtrai Suaugusiųjų Dydis:22.5x13.5cm

Vaikas Dydis: 17.5cmx13cm Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Filtras Patarimai: 1, plug-in filtras negali būti valomi, siūloma pakeisti per savaitę, 2, filtras tepalo plėvelė, ar su lipnių nuosėdų dėmes daugiau, pakeiskite filtrą 3, oro nėra srauto, prastas kvėpavimas ar miegas, draudimas naudoti 4, vaikams iki dvejų metų amžiaus, draudžiama naudoti.

1 .Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 .Visi gamina turime sandėlyje.Jūs galite sumokėti tiesiai.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo.

1 .Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

2 .Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums gerą sprendimą.Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne išspręsti visas problemas, jei mes nežinome, kas tuo klausimu.

Zawaland yra viena iš pirmaujančių tiekėjų moterų mados pramonę.Žinomas dėl savo derliaus įkvėpė mados, pvz., moterims, sijonai, moterų suknelės, tops, priedus ir t.t., yra įdomus ir patrauklus internetinio apsipirkimo patirtis visiems ieškoti vintage mados moterims.

Nustatyta, kad nuo 2013 m. BunniesFairy patiko per 6 metus teikti klientams aukštos kokybės, kruopščiai atrinktų ir gerai apmokami, autentiški vintage drabužių ir aksesuarų.

Po integruojant pramonės grandinės Projektavimo, Gamybos, Kokybės Valdymo, Tiekimo Grandinės ir Klientų Aptarnavimo 2015 m., BunniesFairy gali laivų unikalių daiktų-nuo originalių dizainerių klientams visame pasaulyje greitą pristatymą.

Zawaland rūpinasi savo klientams labiausiai ir mes visada siekiame 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų, nebūk nesiryžta susisiekti su mumis.Sveiki atvykę apsipirkti į BunniesFairy!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didelės sėkmės.

Modelio Tipas Spausdinti
Sertifikavimo NĖRA
Apsaugos klasė NĖRA
Lytis MOTERIS
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Spandex
Saugos standartas NĖRA

Panašūs produktai