SEXYE TPE Sekso Lėlė Silicio Japonijos Nekilnojamojo Lėlės Suaugusiems Seksualus Žaislai EVO Skeletas Anime Lėlės Burnos Myliu tikrą Pūlingas Makšties Lėlės

€577.19

-30%

€824.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, mano sekso žaislai, sekso žaislas, JAPONIJA, silikono sekso lėlės kalba, sex stroker, seksualus galva lėlės, vyrų masturb, atgimti, j. lėlės.

Kodėl Žmonės Perka Sekso Lėlė?

Šiuo dieną ir amžius, su žmonių gyvenimus gauti busier ir busier, santykiai, stresas yra visų laikų rekordą, sumažėjus šeimos gyvenimo, darbo, nuovargio, poroms buvo atskirtas ilgą laiką dėl darbo ar asmeninių priežasčių, žmonių, kurie tiesiog neturi emocinės energijos, už tam tikrą ryšį.Priežasčių sąraše pirkti Sekso Lėlė gali būti begalinis. 1,Sekso Lėlės idealiai tinka tyrinėti savo seksualumą 2,santykiai, kai dviejų tautų seksualinius troškimus nėra suderinta. 3,Sekso Lėlės buvo rastas didžiulis vietą gyvenime vienišų vyrų ir moterų, nuo brendimo amžiaus. 4, dauguma vienišų žmonių, kurie nenori rizikuoti ir iki šiol VIENOS NAKTIES, arba skambinkite žvejų, ir sekso lėlė galėtų būti geras būdas gauti Seksualinį pasitenkinimą. 5,, Dėl kai kurių didelių gerbėjų Anime, ar kitos specialios charaters.Sekso lėlė būtų komfortą savo sexaul satification.

Apie SEXYE

SEXYE prekės ženklas yra registruotas tiek Japonija ir Kinija.Kinų simbolių žino kaip " ".Mes daugiausia parduoti suaugusiųjų produktų, ypač sekso lėlės.mes yra viena iš geriausių prekės žemyninėje Kinijoje, mes turime oficialiais mūsų parduotuvėje Tmall ir JD.com, kurių e-commecial vadovai žemyninėje Kinijoje.SEXYE prekės sekso lėlė parduota daugiau nei 2000 lėlės mėnesį Žemyninėje Kinijoje.Dabar pradedame europos oversea rinkos, www.restapa.lt bus mūsų pirmas žingsnis.mes turime vieną geriausių Azijos veido lėlės ir Anime kaip lėlės.Tikimės, kad galime suteikti geresnės kokybės sekso lėlės į mūsų oversea klientams geresnę kainą.

Įstaiga Duomenys

Aukštis: 149 cm/159 cm / 169 cm Krūtinė: 73cm/79 cm /84 cm, C taurė Juosmens: 50cm /53cm/56cm Klubai: 78cm/82cm/87cm Kojų ilgis: 43/46/49cm Kojų ilgis: 21 /22/23 cm Grynasis svoris: 29/35/39 kg Supakuoti svoris: 34/41/46 kg Makšties gylis: 17 cm Burną skylės gylis: 18 cm Išangę gylis: 17cm Paketo specifikaciją: 135*38*35/146 * 40 * 28/154*42*32 cm

Apie Logistiką

1.Išsiuntė iš korėjos sandėlyje: apie 3-5 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,čekija,Ispanija,Italija,belgija,Danija,Liuksemburgas,Olandija,Kroatija,Slovakija,Slovėnija,Suomija,Danija, Austrija,Švedija,Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija,Lietuva,Rumunija,Vengrija,nemokamas pristatymas, apie 3-15 dienų atvykti.

Pranešimas Apie Lėlės

1,Dydis rankinis matavimas, gali būti kelių centimetrų paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2,Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3,nuotraukos gali būti jautrus turinį.Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.Mes atsiųsime necenzūruota nuotraukas jums. 4, pažadame: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės. 5, matyti, galite būti visiškai padengta, tačiau vis dar šiek tiek, ir tai yra normalu.visi lėlės visų prekės ženklo problemos.

DUK

Q: ar lėlės odos dėmių?A: dollrsquos nors odos patvarus ir atsparus rip, ašaros, ir dėmių nėra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei jums patinka tamsių drabužių, jūs turėtumėte būti tikri, nuplaukite jį, prieš pateikiant jį į savo lėlės, ir įsitikinkite, kad nėra parduotuvėje jos drabužius.Geriausia drabužių lėlėms yra šviesios spalvos, palaidų montavimo audiniai.Q: Ar SEXYE Lėlės ateina su garantija?A: Dėl produkto pobūdžio, mes negalime priimti deklaracijas.Tačiau mes pasisakome už mūsų produktą ir padaryti viską, ką galime, kad patenkinti mūsų klientai Q: Kas yra jūsų grąžinimo politika?A: Nors wersquod kaip visiškai patenkinti visi mūsų klientai, mūsų įmonė politika: VISI sandoriai YRA GALUTINIAI.Tačiau, mes labai rekomenduojame, kad jūs naršyti daugybė galimybių pakeisti savo SEXYE lėlės.Jūs galite pakeisti savo drabužius, apsikeitimo jo ar jos perukas, taikomas tam tikrų rūšių kosmetikos, ir net keisti savo veidą.

Švarus Pasiūlymas:

1. Jūsų lėlės turi būti valomos kiekvieną kartą prieš ir po naudojimo, švelnios dušo putos.

2. Prašome laikyti lėlių galvos toli vandens.Jei oda buvo lipni, prašome švarus, vonia milteliai.Sausas ir naudoti kūdikių miltelių, kad ji sklandžiai.

3. Po valymo, sausu rankšluosčiu ir taikyti sviesto milteliai.Nenaudokite plaukų džiovintuvas.

4. Būkite atsargūs, kai judančios lėlės, išvengti kritimo beldžiasi / laužymas.

Pranešimas

1:Visiems priedų, parodė puslapyje, nėra įtrauktas.Jei jūs norite mums padėti jums pirkti, prašome palikti mums pranešimą. 2: Prašome palikti pranešimą ten savo reikalavimą, pvz., odos spalvos & akių spalva, perukas tipo, nagai spalva ir su nuolatiniu kojų, ar ne. 3: norėdami gauti daugiau informacijos, kaip nuogas nuotraukos ir video, prašome palikti mums savo elektroninio pašto adresą. 4: dar kai kurios šalys, kad mes laivas lėlės, už savo teisę ir politiką.Kai mes šalyse reikia mokėti šiek tiek papildomų krovinių vežimo išlaidų ar mokesčių.Bet klausimas, laivybos, susisiekite su mumis.

Sertifikavimo CE, FDA sertifikavimo
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcijos Žodžiu/ motinos/ makštį/ išangę lytis
Nepadori Nuotrauka No
Aukštis 145cm, 158cm ar 168cm
Krūtinė*liemenį*klubo(158CM) 80CM*54CM*81CM
Privalumas saugus, švelnus, smooth, nekilnojamojo jaustis, nr. savitą kvapą
Pakuotė 1 x lėlės, 1 x perukas, 1 x apatiniai
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Medžiaga Sveikatos TPE, su metalo skeletas
Odos Spalva Fizinis Ar Rudos
Modelio Numeris YeJi

Panašūs produktai