Kelionės Kaklo Pagalvė Oda U-Formos Minkšta Pagalvėlė Automobilių atrama galvai ABS Atminties Medvilnės Suaugusiųjų Vaikų Namų, Transporto priemonių Su atramos galvai

€7.98

-38%

€13.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, atminties putų pagalvės atlošas, automobilių kaklo pagalvė, aksomo pagalvės, akių biuro kėdė pagalvėlės, pagalvė kelionėms, automobilio lipdukas, vincentas automobilių sėdynės pagalvėlės, minkštos automobilio sėdynės pagalvėlės pagalvė, pagalvė pagalvėlės.

Aprašymas:

【APRAŠYMAS】

Pagrindiniai projektavimo automobilio sėdynės pagalvėlės yra teikti keleivių galvos ir kaklo paramos, kai jie užmiega, kuris leidžia patogiau siesta.Šoninės pagalvės iš galvos atrama yra pripildytas minkštos ir storos atminties putos, kurios yra pakankamai, kaip pagalvę.Į užvalkalas yra pagamintas iš odos ir yra lengvai valoma.Tinka daugeliui automobilių su patiesalas (rankenos atstumas turėtų būti didesnis nei 3.75 cm).

【PLOTIS IR AUKŠTIS REGULIUOJAMAS】

Jūs galite reguliuoti plotį tarp dviejų atramos galvai pasirinkdami lizdo poziciją dėl teleskopinės paramos (mažiausias atstumas tarp dviejų pagalvėlės: 10.63 cm).Pagalvės, taip pat galima pakelti ir nuleisti, ir pasukti 180 laipsnių kampu, kad tilptų įvairių aukščių.Kai jums jų nereikia, tiesiog pakelti jas iki sutaupykite vietos automobiliui.

【LENGVAS MONTAVIMAS】

Galvos atrama galima nuimti ir lengvai pritvirtinti prie pagalvėlės paramos.Pirma, pasirinkti tinkamą guminį įdėklą prie galvos atrama automobilio sėdynės.Tada pridėti teleskopinis paramą guminį įdėklą.Galiausiai užsukite dangtelį su atsuktuvu.

【GEROS PRIEŽIŪROS KELEIVIŲ】

Automobilių sėdynės pagalvėlės gali patogiai palaikyti vieną pusę galvos ir kaklo, atpalaiduoja raumenis ir apsaugoti kaklą nuo plaukiojančiųjų dėl ilgalaikės fleksija, nuovargis ir skausmas.Ir apsaugoti savo galvą nuo paskambina į duris ir langus.Rūpinkitės savo šeima, draugais ar verslo partneriais.

【TELESKOPINIS VERSIJA】

Teleskopinę parama yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra stabili ir saugi.Plotis pagalvėlė gali būti reguliuojama sėdynės plotis.Pastaba: Ne tinka visų tipų transporto priemonės,

Techniniai duomenys:

Namas、Lauko、Automobilį

MEDŽIAGA:ABS + atminties medvilnės

GAMINIO DYDIS:ne didesnis kaip 36 cm X 14CM X 26CM/14.2*7.9*4.3 cm

Pakuotė:

1xU formos Pagalvė

tinka Namo Lauko Automobilių Automobilių Reikmenys
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Medžiaga Dirbtinė oda
Kilmės KN(Kilmės)
Atminties Putos odos pagalvė
Kaklo Pagalvė U-formos pagalvė
Interjero Priedai automobilių pagalvė

Panašūs produktai