Žiemos Moteris Įkrovos Jadon 8-Akių Britų Stiliaus Batai Mados Visas Rungtynes, Retro Storio-Soled Riteris Batai Batai Vyrams Ir Moterims

€19.65

-34%

€30.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drone wifi, autmn odiniai batai, LMCommercial, martin vyrams, doc kiaunė, leatger batai vyrai, dr kiaunė, vestuvių batai auliukiniai, vyrų megztinis, jaunikis vestuvių batai.

Patarimai]: Mes padarysime viską, kad užtikrinti kokybės prekių.Kiekvienas procesas buvo griežtai tikrinami.Jei turite kokių nors problemų, gavusi produktus, galite susisiekti su savininku, ir geras aptarnavimas po pardavimo bus patenkinamai išspręsta! [Vertinimas]: gavęs prekes, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis ir produktais, prašome nereikia pamiršti, kad palūkanų normos jav 5 taškų.Jei nesate patenkintas su produktu, praneškite mums ir mes stengiamės bendrauti su jumis best.Grįžta ir grąžinimas 1. Jei nesate patenkintas mūsų produktus galite pakeisti prekes arba) reikalauti grąžinti visą, o pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas. 2. Jei norite keistis su defektu išsiųstas elementą, galite atlikti šiuos veiksmus (1 žingsnis), Mes susisieksime per 7 darbo dienas (2 etapas) Atsiųsti mums nuotrauką apie prekę problema Atsiliepimai 1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių visas detales pardavėjo vertinimo ir teigiamų atsiliepimų; mūsų senų klientų, mes suteiksime 5% nuolaidą kitam užsakymui. 2. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (savo blogų atsiliepimų bus sukelti didelę žalą į jav), prašome siųskite mums elektroninį laišką.Jūsų dėmesys bus tikrai suteiks jums tinkamas sprendimas, ir kad jūs turite 100% patenkintas.Dar kartą ačiū už jūsų pasitikėjimą ir apsipirkti.Mes priimti grįžtamąjį ryšį iš visų jav bei reikalauti, kad klientas yra Dievo idėja.

Platformos Aukštis 3-5cm
Elemento Tipas Batai
Dropshipping Ir Didmeninės Prieinama
Padas Medžiaga Guma
Batai Motociklo batai
Modelio Tipas Kietas
Vidpadžio Medžiaga Guma
Modelio Numeris jy018
Prekės Pavadinimas HRTOYAJGE
Mados Elementas Siuvimo
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Sezonas Žiemos
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Vyrų Batai Kariniai batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Pamušalas NĖRA
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kulno Aukštis Butas (≤1cm)
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Įkrovos Tipas Motociklo batai
Su Platformomis Taip
is_handmade Taip
Veleno Medžiaga Splitas Oda
žieminiai batai Sniego Batai
Kilmės KN(Kilmės)
Kulno Tipas Aukštis Didėja
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai