3PCS OMY LADY Deguonies Putų Putėsiai Giliai Valanti Veido Valikliu Drėkinamasis Aliejus Kontrolės Sumažinti Poras, Pašalinti Blackhead

€12.99

-29%

€18.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d putos, valyti veido, pačiulių aliejus, išvalykite alyvos, silikono veido valikliai, omy lady stor, acoust putų, cosrx, blackhead valikliu, retinolis liftas.

Hey , sveiki atvykę į OMYLADY Oficiali Parduotuvė~

Jums plauti savo veidą kasdien,tačiau ar tikrai jis yra švarus?Išbandykite ją!Omy Lady drėkinamasis putų putėsiai duos jums atsakymus. ⇓

Jei esate susiduria su problema, spuogų, inkštirų, aliejus odos, nelygios odos tonas ir dideles poras ir t. t., tu geriau naudoti Omy Lady drėkinamasis putų putėsiai.

Net jei jūs neturite pirmiau problema, tai taip pat būtina naudoti Omy Lady drėkinamasis putų putėsiai reguliariai, nes jūs turite amžiaus įjungimo ir negyvas odos, pilingas, jūsų oda bus daugiau sveikiau ir jauniau!

OMYLADY Deguonies Putų Putėsiai naudoja aukštos kokybės ekologiškų augalų ekstraktai, kartu su pažangių kruopštus gamybos technologijas, sukuria putėsiai tekstūros, kaip šviesa, kaip debesis.

Subtilus ir švelnus putų galite greitai drėkinamasis negyvas odos ir įjungimo, giliai valyti nešvarumus ir inkštirų poras, efektyviai slopina pimplesand spuogai.Jame gausu gamtos rudųjų dumblių ekstraktas, kuris gali drėkina ir maitina odą valymo metu.Jis gali būti naudojamas viso kūno, paliekant jums su sklandžiai, minkšta, švelni ir balta odos.

Penki pagrindiniai poveikio OMY LADY Deguonies putų putėsiai

1. Pleiskanomis amžiaus įjungimo ir negyvas odos. 2. Unclog blokuoja poras ir pašalinti purvo, įskaitant užsispyręs purvo ir riebalų. 3. Pašalinti inkštirus ir veiksmingai slopinti pimples ir spuogų. 4. Reguliuoti pusiausvyrą vandens ir aliejaus, ir sugriežtinti poras. 5. Drėkina odą ir šviesina odos toną

Kodėl OMYLADY Deguonies Putėsiai geriausias jūsų pasirinkimas:

1. Pleiskanomis tik senų negyvų įjungimo, kurios nebūtų pažeisti sveikos odelės. 2. Minkštas ir švelnus putėsiai tekstūra gali prasiskverbti giliau į poras (apie 10 sekundžių), visiškai ištirpinama užsispyręs purvą ir tepalą, ir greitai pleiskanomis atliekų keratino, inkštirų, purvo ir pan. 3. Ji taip pat gali siauras poras, reguliuoja pusiausvyrą vandens ir aliejaus, ir, kad oda švelni, minkšta, tvirta ir šviesus. 4. Saugūs, ekologiški ir sveiki (ne alkoholis, ne liuminescencinės, be hormonų, be sunkiųjų metalų) 5. Sudėtyje yra rožių eterinis aliejus ir rudųjų dumblių ekstraktas, oda bus švelni ir drėgna po naudojimo.

Prieš ir po naudojimo

Vartojimo Metodas

1. Laikykite savo rankas ir veidą sausu, ir purtyti jį švelniai paspauskite putos; 2. Purškimo putėsiai į delną ir taikyti ją plotas turi būti išvalytos (prašome vengti akių ir lūpų); 3. Švelniai masažuokite ratą palei odos tekstūra 1-2 minutes; 4. Po įjungimo purvo nukrito, nuplaukite jį švariu vandeniu ir kreiptis į odos priežiūros produktus.

Gamintojas: Yunnan balala Kosmetika Co., Ltd.Adresas: No. 603, Yun-Times Square, naujų technologijų zonoje, Wuhua District, Kunming, Yunnan.Serijos numeris kosmetikos gamybos licencijos: Guangdong makiažas 20180114 Vykdymo standartas: QB/T 2660 Grynasis kiekis: 50ml Laikymo trukmė: treji metai Gamybos data ir data, naudojimo yra nurodyta.

Elemento Tipas Valiklis
Lytis Unisex
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Komponentas vanduo,rožių eterinis,alavijo ekstraktas
Pažymėjimo Numeris GB/T2018
Funkcija Veido Valymas
Įtampa None
Prekės Pavadinimas OMY PANELE
GZZZ YGZWBZ
NET WT 50ML
Tipas Veido Valiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 50ML
Sertifikavimo GZZZ

Panašūs produktai