1 pora Keturių Ratų Pilvo Roller Varantys Raumenų Mokymo Disko Stumdomas Disko 360 Laipsnių Sukimosi Nešiojamų Anti-slip Disko Skersmuo

€21.16

-30%

€30.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: putos volelis, didelis volelis varantys, abs pilvo roller, naudotis stumdomas diskai, laipsnis diskas, gumos pilvo varantys, ritinio stick, vartų roller varantys, pilvo roller profesinės, sporto stumdomas diskai.

Kulka Taškų: 1、Mažas&Nešiojamieji: Dydis 7.01*7.01*1.57 į.Ratas yra pakankamai mažas, kad galite pak juos ir nešiotis su savimi.Net jei nėra salė, kur jūs einate, jūs galite ir toliau dirbti.

2、360 Laipsnių Judesio: Su 4 Ab varantys / roller; AB roller gali sustiprinti savo esmę ir visą kūną; anti-slip dizainas disko krašto, jūs neturite jaudintis dėl atsitiktinio kariuomenės išvedimo, kai jį naudoti.Tinka kiekvienam mėgstamą sportiškas žmogus, kuris nesirūpina savo fitneso lygį ir amžių.

3、Tvirtas ir Kietas: 17.8 cm skersmens disko; didelis paviršiaus plotas jūsų kojų & vertus, pelėsių, išlaikyti juos tvirtai vietoje; 4 ratų tolygiai atlaikyti jėga, ir jie bus nelengva apsiversti, kai naudojamas.

4、daug Funkcijų: rato volas yra viso kūno treniruotės.Veikia visą core, taip pat krūtinės, nugaros ir kojos.Labiausiai lankstus dizainas įranga.Ratai gali laisvai judėti nesirūpindami, kad jie bus gauti įstrigo šiek tiek spragų jūsų grindų plytelių.

5、Paprastus Mokymus: prastumti režimas daugiausia per juosmens tempimas deginti pilvo riebalų naudotis krūtinės raumenis; tempimo ir atgal 10 kartus (grupė); 10-15 grupes per dieną; jis yra lengvai gauti pilvo raumenys.

Aprašymas: Vardas: Keturių ratų Pilvo Raumenų Varantys Roller

Medžiaga: ABS + EVA

Funkcijos: mokymo koordinavimo gebėjimus visą kūną. 360 laipsnių sukimosi, savavališkai judėjimo kryptį.Tinka įvairių vietų.

Dydis: skersmuo-17.8 cm/7.01 colių, aukštis 4cm/1.57 colių

Pakuotės dydis: apie 18.5 * 18.5 * 6cm/7.28*7.28*2.36 colių

Pakavimo Sąrašas

1 Pora * Pilvo Ratus

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Modelio Numeris -
Prašymas Kita
Funkcija pilvo
Tipas Keturių Ratų

Panašūs produktai