6 Kišenės Kabinti Organizatorius Maišą Drabužių Spinta Skaidrus Saugojimo Krepšys Durys, Sienos Aišku, Kiekvienas Krepšiai Nešiojamų Lankstymo Dėklas Pakaba

€4.28

-25%

€5.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pledas kabinti saugojimo krepšys, akių kelionės, aišku, makiažas dėklas, modulinė spinta saugykla, kelionės nešiojamų mobiliojo spinta, sluoksniuotos trikampis, audinio sienos kabo saugojimo krepšiai, makiažas mentele, pvc dėkle, krepšys akių.

Bendrovės įsipareigojimas: Jei spalvą, dydį, krovinio sugadinimo, kad negauna prekių išdavimo, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,. PASTABA : 1. Mūsų visos kainos neapima muitų , atokioje vietovėje mokestis ,ir kiti mokėtini mokesčiai nuo pasiuntinių taip pat,prašome kiekvienas klientas pirmą žino apie tai punkte, prieš pateikiant užsakymą. 2. Prašome įsitikinkite, kad prekių gavėjo informacija yra teisinga ir įsitikinkite, kad tai yra adresas ir visą vardą, galite gauti paketus.mes nepriimame jokių grąžinti pvm, nes neteisingą adresą arba be jo vardą ir pavardę. 3. Visos prekės yra prieinama,kai jums sumokėjo,išskyrus tuos atvejus, dėl tam tikrų priežasčių,ususlly mes jums išsiųstas jūsų sklype per 2-4 darbo dienas.Po paketo išsiųsti,jis negali kontroliuoti mus,tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos ,mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti. 4. Kai jūsų užsakymo delsimo, ir vežimą.Pls susisiekti su mumis,mes galime padėti jums išplėsti procesas kartus jūsų užsakymą. 5. Jei esate mūsų parduotuvėje " senas klientas,ir gove mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų dėl savo ankstesniokad,kai jūs įdėti naują užsakymą mūsų parduotuvėje.jūs galite siųsti laišką jūsų naują eilės numerį ir paskutinį savo užsakymo numeris jav .mes atsiųsime jums dovana arba suteikti jums keletą papildomų nuolaidų.

Parama: viešųjų Pirkimų Tarnyba, Mes galime padėti jums siųsti savo klientų užsakymus, galite pateikti savo užsakymą, pateikti teisingą adresą kiekviena forma.Parama:Jungtinės amerikos valstijos, Rusija, Naujoji Zelandija Siųsti"ePacket"Greitas pristatymas.Nemokamas pristatymas,Kitų šalių.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.pirkimo Parama: Leidimo Prekiauti visais draugais iš užsienio ateis į mano parduotuvę ir įkelti produkto vaizdas.Parama: Didmeninė Didmeninė gali būti suteikiamas tam tikras atitinkama nuolaida, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Talpa 200ml
Naudoti Įvairenybės
Dropshipping Paslaugos Parama
spalva Juoda,Rožinė,Rožė raudona,Mėlyna,žydra,Violetinė,Žalia,Balta,Žalia
Funkcija Eco-Friendly
"EXCEL" Failą, Kad Perdirbimo Parama
Formos Aikštė
Stilius 1 Hangbag Drabužių Maišai
Specifikacija 35*35*90cm
Forma Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Paveikslėlių Naudojimas Ir Produktų Parama
Produktas Krepšiai Saugojimo Krepšys
modelis Trimatis Modelis
Prekės Pavadinimas RUPUTIN
Modelio Numeris A039
Didmeninė Parama
Stilius 2 Lankstymo Kabinti Pečių Maišą
Storis 6.5 vielos
Tinka Dovanos Šventinis Dovanos ,Gimtadienio Dovana ,Bendrovė Dovana
Klasifikacija Vakuuminis Suspaustas Krepšys
Medžiaga Oxford
Tipas Laikymo Krepšiai

Panašūs produktai