Universalūs Guminiai Automobilių Ratų Arkų Apsaugos Bagetai Anti-susidūrimo Mudguard Automobilių Ratų Apsaugos Varantys Lipdukas

€8.13

-14%

€9.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arch dangtis, arka ratas, apsaugoti varantys, kriaukle juosta, raštas varantys, a6 tuning, apsaugos arkos, arch pratęsimo, raštas ratlankio, kriaukle lipdukas.

Universalūs Guminiai Automobilių Ratų Arkų Apsaugos Bagetai Anti-susidūrimo Mudguard Automobilių Ratų Apsaugos Varantys Lipdukas Savybės: *100% Brand New ir Aukštos Kokybės *Lankstus ir lengvas porolono. *Suteikia jūsų ride agresyvesnis ir pritaikyti išvaizdą. *Apsaugo jūsų automobilį nuo įbrėžimų/guzas ir jokių nepageidaujamų žalą, kurią sukėlė avariją. *Instrukcija įrenginio nėra įtraukta, ir profesionalų montavimą yra labai rekomenduojama. *Padidina grožis kūno pusėje ir yra itin dera su spindulys kūno.Jis yra patvarus ir nesideformuoja. *Tuo pačiu metu, ji suteikia veiksmingą apsaugą kūno dažų, kad yra lengva guzas, kai durys yra atidarytos ir uždarytos.Automobilių durų apdaila.Specifikacija: *Būklė: 100% visiškai Naujas *Dydis: 1,5 M x 3.8 CM / 1,5 M x 4,5 CM / 1,5 M x 5,5 CM (Neprivaloma) *Spalva: Juoda *Medžiaga: Kaučiukas *įmontavimo Padėtis: Automobilių Ratų Arkos Diegimo Pastabos: *išvalyti kūną rankšluosčiu, siekiant užtikrinti, kad nėra vandens, naftos, šiukšles ir kt. * Po kūno yra sausa, naudoti plaukų džiovintuvą ar lengvesni šilumos klijai ant nugaros produktas.Tada jį suderinti su atitinkama pozicija originalus automobilis.Šis žingsnis yra labai svarbus, lėtai! *Po klijuoti, paspauskite sunku, tam tikrą laiką, stenkitės paliesti vandens per 2-3 dienas.Įmontuoti: Universalus, tinka daugumai automobilių, sunkvežimių, Visureigių Pakuotė: 2 x Gumos Mudguard Apdailos Pastaba: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Elemento Tipas Optikos Bagetai
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Funkcija Automobilių Ratų Arkų Apsaugos Bagetai
Modelis, Metai 2020 m.
Medžiagos Tipas Guma
Prašymas Universalus, Tinka Daugumai Automobilių, Sunkvežimių, Visureigių
Specialios Funkcijos Automobilių Ratų Arkų Apsaugos Bagetai
Parama Aklas Lašas laivas & CSV & Didmeninė Daugiau
Modelio Pavadinimas Automobilių Ratų Arkų Apsaugos Bagetai

Panašūs produktai