700ml 1000ml Dviračių Sporto Butelis Sporto Geriamojo Vandens Butelis už Dviratį Lauko BPA Free Sporto Gėrimo Butelį Vandens 2L 3L

€6.64

-31%

€9.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: butelis vandens 1500ml, Punktas, kawaii butelį vandens, vaikai vandens bottl, moliūgas augalų, gėlių bpa free butelis, bottl gėrimas, dviračių butelis cotelo, harajuku parko, raagi vandens butelių.

700ml 1000ml Dviračių Sporto Butelis Sporto Geriamojo Vandens Butelis už Dviratį Lauko BPA Free Sporto Gėrimo Butelį Vandens 2L 3L

[Puodelio Vandens Naudojimo Priminimą]

1. Prieš naudojimą, prašau plauti minkštu audiniu ir šiltu vandeniu;

2, siekiant išvengti poveikio taurės įbrėžimų, nenaudokite grubus metalinės vielos kamuolys sunaikinti taurė;

3. Kai verdančio vandens, nepilkite per daug vandens, kad išvengtumėte išsiliejimo, kai alaus arbatos;

4, siurbtuką burną yra pagal laikrodžio rodyklę sugriežtinti puodelio dangtelis, kad būtų išvengta nudegimų;

5. Vaikams reikėtų naudoti atsargiai, kad nebūtų produktą iš breaking ar plikymo pati.

Dropshipping mes remti dropshipping, mes turime daug akcijų, mes galime išsiųsti sklypą pirmą kartą, taip, kad jūsų klientas bus gauti jį pirmą kartą.ir mūsų, yra aukštos kokybės.mes turime patirties lašas laivybos, mes žinome, visa tai. 1. mes paramos dropshipping, mes galime gaminti tūkstančius vienetų produktai, mes galime tūkstančius užsakymų per dieną. 2. yra tūkstančiai vienetų mūsų sandėlyje, ji nebus paleisti iš rankų. 3. galime siųsti sklypą pirmą kartą, per 12-24 valandas.Ten bus sekimo numerį per 24 valandas. 4. mes ne įdėti bet kitų dalykų sklypas, išskyrus produkto. 5. jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 10 vnt kiekvieną dieną, mes galime suteikti jums papildomai 2% nuolaida. 6. jei sklypas prarasta ar sugadinta dėl laivybos, mes grąžinsime arba išsiųsti naują sklypo savo klientams.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Shippment: 1) LAIVYBOS visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Atsiliepimų: 1) Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 2) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą, kol, kad esate patenkintas su mumis.Dėkojame už jūsų supratimą!

Dėkojame, kad lankotės laukiu jūsų kito apsilankymo

vandens botle BPA Free
Formos Su Virve
1L Geriamojo vandens butelis
Funkcija Įžuvinti
Plastiko Tipas PC
Modelio Numeris sportas butelis
Medžiaga Plastikiniai
Verdančio Vandens Taikoma
sporto geriamojo vandens butelis sportas butelis
Dviračių butelis 3000ML
2L Fitneso
Vanduo Teka Metodas Šiaudų Tipas
Šilumos Izoliacines Charakteristikas NĖRA
Antikorozinė Danga Įrengtas
Gėrimo butelis šiaudų gėrimas, sporto
Lauko Veikla Žygiai
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
plastikinio butelio vandens vandens butelis bpa free
Bicycl butelis dviračių butelis
Sertifikavimo SGS
Stilius Sportas
vandens gėrimo butelis sporto butelį vandens
Butelis Burną sporto gėrimo butelis
Šiaudų šiaudų vandens butelis
700ML sporto gėrimo butelis
Taikoma Žmonių Suaugusieji

Panašūs produktai