Balina Ir Drėkina Remonto Odos Problemų, Sausas, Nuobodu Šviesina Odos Toną Puikus Odos Mango Balinimo Drėkinamasis Kremas

€4.89

-49%

€9.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gluthathione odos balinimo tabletes, organizacijos kremai, "mango" rtopr, gluta balta, gabaritiniai odos, kremas "mango", RtopR, Puikus, 2020 įtaisą, arganmidas drėkinamasis kremas.

Pavadinimas:MANGO Balinimo Kremas

Net Wt:2.12 oz/60g

Šūkis:

Atsparus Vandeniui Ir Drėkina Gaivus Ir neriebų Šviečia Baltai, Kai Taikoma

Ingredientai:

Aqua、 glicerinas、ethyhexyl palmitatas、kaprilo/kaprino trigliceridas.ci 77891、 dimethicone、hidroksietil akrilato/natrio acryloyldimethyl tauratecopolymer、mangifera indica (mango) vaisių ekstrakto、triethoxycaprylylsilane.aliuminio、polisorbatas 60、 sorbitano isostearate、pantenolis、ksantano derva、dimethiconol、metilparabenas、propilparabenas.fenoksietanolis、ethylhexylglycerin、aromatas.

Produkto Savybės:

Šis produktas turi balinimo veiksnys, kuris gali efektyviai forma sluoksnis baltos plėvelės ant odos paviršiaus gyvinti ir balinti odą.Ji lengvai plinta odą, yra švelnus ir sudrėkintas, yra lengvai absorbuojamas į odą, balina ir jaunina, trunka drėkina ir jautrią odą.Daro oda švelni, minkšta ir balta, elastinga ir lygi, švytinti ir permatomas.

Naudojimo Būdas:

Nuvalykite kūno drėgmę po maudymosi, paimkite reikiamą kiekį, šis produktas, masažas ji ant kūno ir švelniai paglostyti jį, kol įsigeria.

Laikymo Sąlygos:

Prašome laikyti vėsioje, sausoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.

Elemento Tipas Kremas
NET WT 60G
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Sertifikavimo GZZZ
Funkcija balinimas
Poveikis Atsparus Vandeniui Ir Drėkina
Prekės Pavadinimas RtopR
GZZZ YGZWBZ
Pažymėjimo Numeris 20201104
Komponentas "MANGO"
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka odos Visiems Odos
Lytis Unisex
Prekės ženklas RtopR
Naudoti Veidas
Modelio Numeris RtopR046

Panašūs produktai