2020 Naujausias E27 80W UV Baktericidinė Lempa 200 Led uv-C Lempa Buitiniai Ozono Dezinfekcija Lemputės 2835smd Ultravioletines Lempas

€8.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro ozon, vandens dezinfekavimas, lempos uv, lempa led, pompastika, 3d dragon lempos, 305nm uv led, uv-c lempa, matuoklis ozono, usb uv c.

Savybės:

* Be Ozono: Tokia kaip 30 kartų sun shine, galingas galimybes, gali dirbti už lovą, kambaryje vietos, objekto paviršiaus, nėra blogai, Ozono kvapas. ( ŠILTAS ĮSPĖJIMAS: Kai ši lempa darbą, į akis ir ant odos negalite veikiami uv-C šviesos !!!turi išeiti iš kambario, išjungti lemputę prieš artėjančius ji.)

* Šiltas Patarimai: Kai ši lemputė šviečia, iš karto turi ypatingą kvapą, tai reiškia, kad jis dirbo, tai ypatingas kvapas ateina iš sudegė kenksmingų smalls, kuriuos uv-C spindulių, tiesiog kaip vasaros saulė.

* Patogu: gali dirbti, bet reguliariai įsukimo E27 lizdas:Jokios specialios jungtys reikia.

* Apima iki 500sq ft: 50000 valandų tarnavimo laikas, kiekviena lemputė praėjo per 2 kontrolės procesus.

Specifikacija:

Spalva: UV

Įtampa: AC85-265V

Bangos ilgis: 395nm

Forma: Kukurūzų burbuolės eilės

Medžiaga: Aliuminio+PC

LED tipas: 200LED 2835SMD

Pareigos:

1. Universalūs uv-C švarus lempos: galite naudoti miegamojo, antklodė, pagalvės, vonia rankšluostį, vonios, tualeto, virtuvės, VĖDINIMO ortakių, Garažas, gamyklos, biure, mokykloje, dirbtuvėse,ir kt.

2. Švarus: Purvinas oras yra pagrindinis kaltininkas, sukelia diskomfortą žmogaus organizmui, ji yra labai reikalinga, naudoti šią uv-C lempa du kartus per savaitę .

Įspėjimas kai naudokite šios lemputės:

1. Nes UV-C spindulių skauda akis ir odą, todėl prašome nežiūriu darbo lemputė.

2. Žmonės/pet/augalų negali būti veikiami uv-C šviesos, turi paliko kambarį, kai lempa darbą.

Komplektą sudaro:

1X Kukurūzų Baktericidinė Lempa

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Smuxi
Modelio Numeris SKUE93194
Vidutinė trukmė (val.) 50000hours
Savybės Kukurūzų Baktericidinė Lempa
Sertifikavimo ce
Įtampa 85-265V

Panašūs produktai