Direktorius Vaizdo Siužetą Clapperboard Clapper Valdybos Ištrinti Direktorius TELEVIZIJOS Kino Filmo Veiksmas Šiferis Clap Rankų darbo Supjaustyti Prop

€4.27

-30%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filmo prop replika, pluošto tapetai, cosplay prop, sodo galios, clapboard, lauko žibintas, lp grotuvas, clapper filmas, anime ho, clapperboard.

Savybės:

1. Nuoroda: Nes kai mes buvome fotografavimo, atsižvelgiant į fotoaparato nustatymus ir direktorius, stebėti parametrus, yra kai kurie skirtumai tarp spalvų ir faktinę spalva atsispindi direktoriaus stebėti.Šiuo metu, kai nuoroda objektų ir spalvų barų reikia.Štai ir viskas, jūs galite suteikti direktorius su standartine palyginimas

2. Vėlai korektūra: Ji yra taip pat patogu palyginti spalva fizinio objekto ir ekrano, redaguojant spalvų post, ypač nelinijinio redagavimo sistema, kuri dabar plačiai naudoja skystųjų kristalų ekranas.

3. Kontrastas: spalvos ir tikrosios spalvos žiūrint į LCD ekranas nėra nuosekli.Spalva ekrane gali būti koreguojama gerai su kontrastingos spalvos juostos spalva srities valdyba.

4. Tiesa Medžiaga: aukštos Kokybės Kalbėdamas su aukštos Kokybės, Mes galime stovėti laiko išbandymą.

5. Sklandžiai tvarkyti: Sklandžiai tvarkyti dizainas, patogus, be pjovimo, lengva naudoti

Aprašymai:

1. Stilingas ir gražus

2. Nešiojamų ir kompaktiškas

3. Kokybiškos medžiagos , subtilus prisilietimas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Spalva: balta/juoda

Pakuotė:

1 x clapper

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių , nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus , prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ACEHE
Pakuotė Taip

Panašūs produktai