Spenelių moterų klitoris G spot stimuliatorius Vibratorius aukšto dažnio Vibracija Masturbator Suaugusiųjų Sekso žaislai moters gyvenimo vandeniui

€20.94

-59%

€51.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: erotinis spenelių siurblys, satisfyer 1, "flash" pūlingas, veržlus dildo vibratorius moterims, sekso žaislas silikono varpos dėl gėjų, sekso žaislai vyro varpos apyvarpės, aukšto dažnio lytis, analinis vyras sekso žaislas, kiaušinių vibe, satisfyer silikono.

Daugiau Informacijos rasite dydį, prieš savo užsakymą!Specifikacija: Elemento Tipas: Vibratoriai Medžiaga: Silikonas Dydis: 188*30*28mm Triukšmas: Mažiau nei 50db Įkrovimas: Magnetinė įkrovimas Atsparus Vandeniui: Taip Tipas: G-Spot Modelio Numeris: Antgalis klitorio vibratorius Spalva: Rožinė Raudona Mėlyna Funkcijos: 3 Režimas vibracijos Pakuotė: produktas*1 Įkrovimo Kabelis*1 galvos Apdangalai*2 Funkcijos: 1.100% Brand new ir aukštos kokybės. 2.Atsparus vandeniui, odos draugiškas, ir super išjungti Antgalis klitorio vibratorius. 3.2 rinkiniai, galvutės, 3 Režimas Erzinti Lūpų Skatinti spenelių Stimuliuoti klitorį Stimuliuojantis blizgesys. 4.Stuburas struktūra sumažina triukšmo kartos. 5.Minkšto silikono, visą wrap dizaino, vandeniui kasdien. 6.Unikalus Amerikos dizaino, sukurtas specialiai moterims su nedidele išvaizda lengvai atlikti.Patarimai : 1. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas spalva ir matavimo, ačiū! 2. Išlaikyti savo sveikatą ,Prašome plauti prieš ir po to, kai jūs jį naudoti. 3. Laikyti vėsioje,sausoje,vaikams nepasiekiamoje vietoje. 4. Jūsų privatumas yra itin importancto mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Patarimai : 1. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas spalva ir matavimo, ačiū! 2. Išlaikyti savo sveikatą ,Prašome plauti prieš ir po to, kai jūs jį naudoti. 3. Laikyti vėsioje,sausoje,vaikams nepasiekiamoje vietoje. 4. Rekomenduojama naudoti vandens pagrindu lubes tik, silikono pagrindu lubes bus sukelti nutraukimo reakcijos. 5. Jūsų privatumas yra itin importancto mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Q&A: Q: Produktas pats, kaip nuotrauka?Visos nuotraukos yra paimtos natūra, tačiau dėl nežymus nuokrypis spalva proceso metu ekranas, fotografavimo ir nuotraukų apdorojimo, spalvos turi dominuoti natūra.Q: Kokia tai medžiaga?A: Visi mūsų produktai yra pagaminti iš saugių ir kvalifikacijos medžiagų.Q: Diskretišką pakuotę?A: Diskretiškas paketą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.Q: aš Gali pamatyti reall foto?A: Jei norite matyti originalaus nuotraukas prašome susisiekti su mumis.

Funkcija 3 vibracijos Režimą
Tipas G-Spot
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Vibratoriai
Atsparus vandeniui Taip
Dydis 188*30*28mm
Triukšmo mažiau nei 50db
Pakuotė produktas*1 Įkrovimo Kabelis*1 galvos Apdangalai*2
Modelio Numeris Antgalis klitorio vibratorius
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
spalva rožinė raudona mėlyna
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Įkrovimo Magnetinio Įkrovimas

Panašūs produktai