Šiuolaikinės Stručio Plunksna Kambarį LED Grindų Lempos, svetainė, Miegamasis, Modernus Interjero Apšvietimas, Dekoro Grindų Šviesos Lempos Stovi

€224.73

-50%

€449.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempos tabl, kambarį papuošti, sūnus lempos, užduotis žibintai, plunksnų lempos, lempa led, lemputė e27 led, pėdų lempos, le šviesos, dekoro šiaurės.

Ar originali: 100% originali Neseniai, mes buvo paprašyta daugiau ir daugiau, kodėl mes galime rasti mūsų pigūs produktai ir kitose svetainėse.Tai yra, nes šie žmonės kopijuoti tik mūsų nuotraukas iš klientų, ir kartais net kopijuoti instrukcijos mūsų svetainėje.Paprastai, jūs nebegali matyti pinigus ir nėra jokių pėdsakų produktas.Todėl norėtume paprašyti jūsų, tokią siūlo atsargiai-tai ne originalios pasiūlyti-jeigu jums pasiseks, jūs gausite klastotės ar paprasčiausi akmenys pakuotės (vieną iš mūsų klientams, - sakė mums), bet nieko.Medžiaga: derva lemputės: E27 (dovana) Plunksna: Pietų Afrikos gamtos stručių plaukų.Ne dirbtinai padaryta.Forma: Kaip matote, nuotraukų mūsų produktai yra formos filialai.Ne tiesi.Toks yra suklastotas.Mūsų yra originali.

dditional Paslaugos: Šviesos armatūra ir kitų prekių galima įsigyti vardu.Pateikite produkto nuotraukos ir dydžių. 1: Pristatymas būdas: DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS Kinija Paštu:; Pasaulio laivus (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ar specialių atokiose vietovėse); Jeigu pirkėjas, pasirinkęs transporto rūšies, kuri nėra tinkama už paketą, pardavėjas privalo jį pakeisti. 2: Jei pirkėjas negauna prekių, už ilgą laiką, prašome susisiekti su pardavėju laiku.Prašome don ' t open ginčą.Pardavėjas įsipareigoja apdoroti, kad pirmą kartą. 3: Muitinio įforminimo užduotis: pardavėjas nėra atsakingas už importo muitinės formalumams paketas, pirkėjas privalo aiškiai muitinės.Pirkėjai privalo turėti muitų.Taip yra pranešimas teisių apsaugos ir interesų pirkėjų: 1. Jei pirkėjas gauna paketą, yra pakuotės pažeidimų/gedimų/Negerai prekių valdyba, prašome fotografuoti produkto laikas, kreipkitės pardavėjas po pardavimo perdirbti tvarka.Prašome don ' t open ginčą.Mes esame įsipareigoję, kaip elgtis teisingai ir daro viską, siekiant apsaugoti teises ir interesus pirkėjai.Dėkojame, 2. Dėl problemą šviesa per fotografija, gali būti skirtumų nuotraukas ir daiktus, prašome apsvarstyti, kai aiškiai pateikti savo užsakymą, mes neprisiimame ginčai dėl tokių klausimų.Atsiliepimai, pasiūlymai: 1: Mūsų tikslas yra teikti visi pirkėjai su geriausiais prekes ir paslaugas, ir siekti klientų pasitenkinimo žaisti 100%.Atsiliepimų ir patarimų iš pirkėjai yra mums labai svarbus ir kitiems pirkėjams. 2: Jei patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų (penkių žvaigždučių) kaip atlygį, jei jūs manote, nepatenkinti, jūs galite susisiekti su pardavėju, bet kuriuo metu spręsti.Užsakymo kaina neįeina tarifus.

Įtampa 90-260V
Šviesos šaltinių skaičius 1
Atspalvis Tipas Shadeless
Yra Pritemdomi No
Prašymas Fojė
grindų lempos Grindų žibintai
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
LED Grindų Lempos plunksnų grindų lempos
Technics Padengtą
Prekės Pavadinimas JAXLONG
Korpuso Medžiaga ABS
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Savybės Nirdic Stručių ir toršeras
Modelio Numeris lsx
Apdaila Poliruotas Chromo
Yra Lemputės Įtraukti Taip
nuolatinis lempos gyvenamojo kambario grindų lempos
Stilius Europa
Garantija 3 metai
Sertifikavimo EMS
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Galia 16-20W
Medžiaga Derva
Pagrindo Tipas E27
Elemento Tipas Grindų Lempos

Panašūs produktai