100ML Valgomieji Maisto Rašalas Epson "Canon" HP Brother Inkjet Spausdinti Macarons Slapukus, Saldainiai, Saldumynai, Šokolado Glajus Vaizdo Lakštai

€26.80

-25%

€35.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fontanas rašalo rašiklis, epson rašalo, l1300, dtf, brolis rašalo kasetė, dtf spausdinimo mašina, koregavimo epson l 210, pro rašalo butelis, fotoaparatas dslr, hp nešiojamas kompiuteris.

Valgomieji Dažai 1.Naudoti Tortas,Maisto,Šokolado ir t.t 2.Ryškių spalvų ir aukštos soties 3.Spausdinti laisvai,o ne žala spausdinimo galvutė 4.Naudojant vokietijos žaliavų; mūsų rašalo niekada uogiene antgaliai. 5.Naudoti Valgomieji Popieriaus, leiskite Atvaizdą ant Torto,Maisto,Šokolado ir kt...Valgomieji dažai spausdinti media/medžiagų: A3, A4 ir t.t Valgomieji Popieriaus,Valgomieji Ryžių Popieriaus 1PCS x 100 ml/butelis Valgomieji dažai: Juoda 1PCS x 100 ml/butelis Valgomieji dažai: Cyan 1PCS x 100 ml/butelis Valgomieji dažai: Purpurinė 1PCS x 100 ml/butelis Valgomieji dažai: Geltoni 1.Mes atsiųsime sklype per 1-2 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. 2.Siunta, kurią Kinija Paštu, Oro Paštu, arba ePacket arba HK post mažiau nei 2 kg visos sklypo, įskaitant sekimo numerį. 3.Už išsiuntimą sklandžiai ir fastly, mes galime siųsti daiktų, per kitus kurjerių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo išlaidų, galite prieš jums mokėti. 4. Prašome įsitikinkite, kad patikrinti jūsų adresas ir kontaktinė informacija, prieš atlikdami mokėjimą. 5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 6.Mes turime daug patirties, muitinės tarpuskaitos, pasakykite mums, kas yra geriausias kainos deklaruotos vertės sąskaitą faktūrą, taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių. 7. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjai, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų klientas satisifaction, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.Jei jus tenkina mūsų daiktų,prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus,susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. 3.jei kokybės problema,mes keitimo punktas tinka jums arba grąžinti jums,bet jei tai nėra kokybės problema, krovinių siųsti atgal ir iš naujo atsiųsti turėtų būti sumoka pirkėjas. 4. Jei norite grąžinti prekę,prašome grąžinti per 15 dienų,pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas,jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių. 5. Mes negali būti atsakinga už savo vietos papročius mokestis.Bet mes pasistengsime paskelbti kaip " Gift 'or" Mėginys " su mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje sumažinti savo vietos papročius mokesčius.

Kokybė Aukščiausios Kokybės
Tipas Rašalo Papildymo Rinkinys
Garantija 1 Metai
Pakuotė Burbulas Plag
Prekės Pavadinimas Valgomieji dažai
Privalumas Gamyklos Tiesiogiai Parduoti
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Šokoladas,Tortas,Maisto ir kt
Modelio Numeris Universalus
spalva BK C M Y
Rašalo tomas 100ml
Originalus Vieta Shenzhen
Suderinamos Prekės epson
Naudoti rašalinis spausdintuvas

Panašūs produktai