2vnt 1 poras Automobilių Organizatorius - stiliaus Galinės Sėdynės, Automobilių Sėdynės Parama multi Pocket Vilnos veltinio Saugojimo Transporto priemonių Priedai Krepšys

€6.07

-37%

€9.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, automobilių sėdynės pjesė, kelionės automobilinę kėdutę organizatorius, automobilių sėdynės organizatorius armija, topra automobilio sėdynės organizatorius, niversal automobilio sėdynės organizatorius, automobilių sėdynės organizatorius virtuvė, automobilių sėdynės organizatorius patrol, automobilių sėdynės organizatorius globėjiškas, prekės automobilinė kėdutė organizatorius.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Jūs turite valyti savo automobilį nepatogus problemų?Jei taip, tai čia mes turime daugiafunkcinis Galinės Sėdynės Saugojimo Krepšys skirtas jums.Jis yra lengvas, todėl ji yra Nešiojamas nešioti ir lengva įdiegti, tad jūsų kelionė bus patogi ir be rūpesčių.Mažas dydžiu, bet didelis saugojimo vietos, tai Organizatorius Galinės Sėdynės automobilis yra tikrai puikus, be savo transporto priemonės.Aš tikiu, kad jums bus padaryti jūsų automobilis atrodo labiau švarus ir tvarkingas.

Savybės:

Patvarus ir aukštos kokybės!

Pagamintas iš patvaraus Audinio, Pajuto, nėra apskaičiuota, kad sėdynės jūsų automobilio, turintys gerą našumą ir stabilumą.

Fine Tekstūra ir Šviesos, mano, Minkštas, Vilna ir ne Kamuolys.

Gerai ir prabangus kūrinys.

Mažas dydžiu, bet didelis saugojimo vietos.

Dizainas, lipdukai, praktiški ir veiksmingi, tai nėra lengva nukristi.

Šviesos, todėl Nešiojamų atlikti, Todėl kelionė patogi ir be rūpesčių.

Draugiškas aplinkai, daugkartinio naudojimo ir skalbti.

Atsparus purvo ir Dėvėjimosi.

Gali būti montuojama galinė sėdynė į automobilį.

Lengva įdiegti ir pritaikyti bet kurį iš mūsų automobilio Galinės Sėdynės Diržai su reguliuojama Viršutinio, vidurinio ir Apatinio.

Daugiafunkcinis Galinės Sėdynės Organizatorius išlaikyti savo gėrimų, žurnalai, Cd, KORTELES, Užrašų, užkandžiai, Skėčius, Šalikus ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Vata, veltinys

Spalvos: Mėlyna, Rožinė, Juoda, raudona, Rožinė, raudona, smėlio spalvos, Šviesiai Pilka, Tamsiai Pilka, Mėlyna, Violetinė, Ruda (pasirinktinai)

33 straipsnis Dydis: 5.5 * 14 * * * 13 cm / 5.51 cm

Svoris: apytiksl.650g

Pakuotės dydis: 35 * 16 * * * 7 cm / 2.76 į 13,78 6,30

Pakuotės Svoris: 6.42 220g / oz

Paketų sąrašą:

2 x Saugojimo Krepšys automobilių sėdynės

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Sėdynės Atlošo Krepšį
Medžiagos Tipas Vata, veltinys

Panašūs produktai