Sienos Jungiklis, ES Standartas, Balta Kristalų, Stiklo Panel, Touch Jungiklis, 1 Komplektas, 1 Būdas, Sienų apšvietimo, Sienų Jutiklinis Ekranas AC110-220v,

€4.05

-37%

€6.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cigarų plakatas, užduotis žibintai, vielos sienos jungiklis, fono green screen, fonas gimtadienio, 30-ojo gimtadienio dekoras, led varžtas, sonoff fob, sandėlyje, zigbee.

DYDIS

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1500usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Prekės Pavadinimas NOVSKI
Garantija 1 METAI
Sertifikavimo ROHS
Dabartinis 10A
Maks.dabartinis 5-300W / gauja(LED100W/gauja)
spalva Balta / Aukso / Juoda
Savybės Crystal grūdinto stiklo skydelis
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris 001
Medžiaga Plastikiniai
Maks.Įtampa AC 110V~240V
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Elemento Tipas Jungikliai
Dydis 86*86*35mm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai