Lieknėjimo Veido 24k Aukso Spalvos Vibracijos Veido Grožio Juostą Klijuoti Liftas, Odos Sugriežtinimas Raukšlių Baras Elektros Stick Masažas

€2.75

-20%

€3.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face lift, vyrai microcurrent, švarios veido, valyti veido, jade roller, beuty moterims, vibrat, grožio priemonės ultragarso, didelis masažas roller, veido massager elektrinis žmogus.

Produkto pristatymas: 1. T-formos grožio bar yra labai populiarus produktas, T-formos dizaino ir unikalaus grožio poveikį, mėgsta grožio mėgėjams, T-formos grožio 2. Su neperšlampama dizainas, jūs neturite jaudintis dėl produktų, įvežamų į vandenį, kai jūs jį naudoti.Dėl grožio 3. Veido liftingo efektą, yra puikus.Yra daug rūšių grožio baro produktų pateikimo į rinką.Įvairinti rinka daro kokybės susijusių produktų netolygus.Mūsų vizija yra sukurti Kinų grožio prietaisų ir nuoširdžiai leis jums mėgautis sveiką ir laimingą mados gyvenimą, ir kokybė yra visiškai garantuotas.Produkto Savybės: 1. Veido yra įmonė, atsipalaidavimo pagerėjo, ir veidas yra panaikintas; 2. Sklandžiai raukšles, dekretas linijos, varnų liaudies kojų; 3. Sumažinta dėmės, oda yra šviesus ir blizga; 4. Oda yra stora, balta, lygi, jauna ir 10 metų senumo Patarimai: Visada naudokite 1-2 kartus per dieną, reikalauti daryti veido masažas, jums bus lėtai atrasti, kad veido liks gražus ilgesnį laikotarpį, nuo pirmos 3 valandos iki 6 valandų, 12 valandų, 18 valandų, Kol ilgiau, nuolatinis.Kaip ilgai, kaip jūs norinte veido judėjimo, grožio gali būti formuojama ilgą laiką.Tai tas pats efektas, kaip kūno judesiai, reikalauti!Patvarumas yra pergalė, patvarumas gali būti gražus!Veiksmai naudojimas: 1. Ramina galvos linijos ir atpalaiduoja galvos odą, Palaikykite uodegos grožiu stick, ranka turėtų būti atokiau nuo kaktos ir švelniai pakelti nuo antakių kaktos. 2. Gerinti paakių maišeliai, akių linijos, nuo apačios akies kampo, palei išorinį akių kontūro, arc yra traukiamas į netoli šventyklos, pasirūpinant, kad nebūtų paliesti akį. 3. Kėlimo ir stangrina odą Nuo pusės nosies ar kampe burną, sekti kontūrą žastikaulio ir pakelkite jį pagal humeral arch. 4. Išskirtinį dvigubo smakro, Pradedant nuo priekinės taisome, sekti kontūrą priekinio ir apatinio žandikaulio ir veido, ir traukti ją į ausies spenelio.Produkto kriterijai: Produkto Pavadinimas: Stebuklinga Lazdelė, T-Galvoju, Veido, Raukšlių Akių Krepšys, Juodas Akis, Baudos-grūdų Grožio Juostos Spalva: aukso Masažo metodas: elektros vibracijos Medžiaga: metalas Spalva: auksinė Vardinė įtampa: DC 1,5 V Dažnis: 6000 apsisukimų per minutę Bendras ilgis: 195mm Rankena skersmuo: 16 mm T-formos galvutės: 33*6 mm Maišelis dydis: 165*50mm Svoris:80g Pakuotė: 1 x Energijos Grožio Priemonė 1 x Instrukcija 1 x Maišelis Pastaba: Nėra graži dovanų dėžutė.

Produkto Savybės Sklandžiai raukšlių dekretas linijų, varnų liaudies kojų
Produkto savybės 2 - Sumažinti dėmės, oda yra šviesus ir blizga
Dydis standard
T-formos galvos 33*6 mm
Medžiaga Metalo
Svoris 80g
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Gamybos procesas Mašina Padarė
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Vardinė Įtampa DC 1,5 V
Maišelio Dydis 165*50mm
Rankenos Skersmuo 16mm
Modelio Numeris R-008
Tipas Veido Priežiūros Priemonės
Produkto savybės 4 veido kėlimo
Produkto pavadinimas Magic Wand T-Galvoju, Veido Raukšlių Akių Maišą
Bendras Ilgis 195mm
Masažo Metodas Elektros Virpesiai
spalva Auksas
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Produkto savybės 3 Oda yra stora balta sklandžiai
Dažnis 6000 apsisukimų per minutę

Panašūs produktai